Politie Rotterdam-Rijnmond

Uitgave zaterdag 19 oktober 2002

* SUPERMARKT OVERVALLEN
Twee nog onbekende mannen hebben vrijdagavond omstreeks kwart voor negen een supermarkt aan de Teilingerstraat overvallen. De mannen bedreigden de 37-jarige eigenaar en zijn 64-jarige vader met een groot mes en een hamer. De overvallers eisten geld. De vader kreeg van een van de overvallers met een hamer een klap op zijn hoofd, waardoor hij gewond raakte. Op het moment van de overval was er één klant in de zaak. Deze man ging achter de overvallers aan, toen zij de zaak met een nog onbekend geldbedrag aan buit verlieten. De overvallers renden de Jannestraat in waarna de getuige hen uit het oog verloor. Het 64-jarige slachtoffer werd door de GGD ter behandeling overgebracht naar het St. Franciscus Gasthuis.


* ALCOHOLCONTROLE
BARENDRECHT -De politie van het district Zuid hield vrijdagavond alcoholcontroles op de Dierensteinweg en Kilweg. In totaal werden er 1530 blaastesten afgenomen. Negen automobilisten kregen een proces-verbaal voor het rijden onder invloed. Van twee bestuurders werd het rijbewijs ingevorderd. Eén bestuurder kreeg een proces-verbaal omdat hij reed terwijl hij een ontzegging van de rijbevoegdheid had en een andere bestuurder kreeg een bekeuring omdat hij zich niet aan het rijverbod hield. Eén automobilist werd aangehouden in verband met belediging. Hij werd overgebracht naar het bureau en ingesloten.


* MAN BEROOFD
Vrijdagavond omstreeks elf uur werd op het Binnenhof een 23-jarige Rotterdammer door drie onbekende mannen beroofd van zijn portemonnee en mobiele telefoon. Het slachtoffer werd belaagd door de drie mannen en moest onder bedreiging van een mes zijn gsm en portemonnee (met daarin geld en bankpasjes) afgeven. Hierna gingen de mannen er vandoor. Een onderzoek in de omgeving naar de mannen door de gewaarschuwde politie, leverde niets op.
Copyright © 2002 Politie Rotterdam-Rijnmond - disclaimer