BUDGET PHONE COMPANY

De grootste telefoonkaart ter wereld in Leiderdorp

De grootste telefoonkaart ter wereld in Leiderdorp

Leiderdorp, 19 oktober 2002

Dinsdag 29 oktober a.s. wordt tussen 13.00 en 15.00 uur in Leiderdorp een poging gedaan een wereldrecord te vestigen. Een telefoonkaart van 2,60 meter bij 1,60 meter wordt bevestigd aan de gevel van het pand van Budget Phone Company in Leiderdorp. De kaart is een groot uitgevallen exemplaar van de Budget Phone Club kaart, een product van Budget Phone Company. Ondanks het formaat functioneert de kaart wel degelijk: bezoekers zullen in staat worden gesteld met de reuzekaart te bellen.

Budget Phone Card
De Budget Phone Card wordt verkocht bij Postkantoren, de Kijkshop, GrensWisselKantoren, Belcompany, onafhankelijke kiosken en tabakswinkels door heel Nederland. De prepaid telefoonkaart is verkrijgbaar in waarden van 5, 10, 20 en 50 euro. De kaart is voorzien van een scratch-off label met een toegangscode.

Budget Phone Company
Budget Phone Company levert sinds 1996 telefonie aan Nederlandse consumenten in de vorm van carrier selectie-abonnementen en prepaid telefoonkaarten.
Budget Phone Company is binnen Nederland een van de grootste marktpartijen op het gebied van zogenaamde remote memory calling cards, telefoonkaarten die hun werking ontlenen aan een centrale database.
Budget Phone levert haar producten en diensten aan onder meer de Postkantoren, de Kijkshop, Belcompany, verschillende supermarktformules en KPN Telecom (Xantic).
Verschillende keren werd Budget Phone Company door de Consumentenbond aangeprezen als een van de voordeligste aanbieders van Nederland. Budget Phone Company is gevestigd in Leiderdorp en telt 8 medewerkers.


---

---