ZIJ AAN ZIJ

Jarig lesbisch tijdschrift viert feest

Persbericht

Zij aan Zij gaat er (weer) voor!
Op naar de volgende tien jaar.

Afgelopen jaar kopten Volkskrant, NRC en Gaykrant nog dat Zij aan Zij, tijdschrift over de vrouwenliefde, op sterven na dood was.

Om sterven te voorkomen startte Zij aan Zij zelf een grootschalige campagne om nieuwe abonnees te werven. Dankzij deze campagne en de onthutsende uitgave van een 'overlijdensmagazine' werd lesbisch Nederland wakker geschud.

In de tussentijd werd de website volkomen gemoderniseerd en dit is nu dé ontmoetingsplaats voor alle vrouwen met interesse voor de vrouwenliefde. Er zijn veel interactiemogelijkheden, discussie, opinie en vermaak te vinden (http://www.zijaanzij.nl).

Nu organiseert Zij aan Zij een BENEFIETFEEST op 19 oktober 2002 in het COC, Rozenstraat 14 te Amsterdam. Dit benefietfeest heeft tot doel de continuïteit van het tijdschrift én de website te verzekeren.

Het benefietfeest staat in het teken van cultuur. Van 20.30 uur tot 02.00 uur zal er een hele parade van theater, zang, dans, cabaret, strip- en dragkingacts de revue passeren. In een andere ruimte kan worden gedanst, er zijn een aantal gerenommeerde DJ's (o.a. Promiss) aangetrokken voor een zeer swingende en gevarieerde dance-night tot 04.00 uur.

Aardig om te weten is dat Zij aan Zij in het najaar 1992 haar eerste nummer uitgaf en dus wordt deze tiende verjaardag tegelijkertijd met het benefietfeest gevierd onder het mom:

op naar de volgende tien jaar.