Ingezonden persbericht

Jean Shinoda Bolen en kleinzoon van Prof. Jung in Nederland

Symposium "Jung in de 21e eeuw" op 19 en 20 Oktober

NIJMEGEN, 20020916 -- PERSBERICHT Jean Shinoda Bolen Auteur van o.a. : "Godinnen in elke vrouw" en "Goden in elke man" en de kleinzoon van Prof. Dr. C.G. Jung zullen twee van de vele internationale sprekers zijn op het Symposium "Jung in de 21e eeuw" dat gehouden wordt op 19 en 20 oktober 2002 in de Aula/Congrescentrum van de Katholieke Universiteit Nijmegen,Comeniuslaan 2, 6525 HP Nijmegen.

Vele andere sprekers zijn o.a.:

· Robert Bosnak, PsyA, JD analytisch therapeut, bekend van zijn boeken over dromen, werkzaam in de Verenigde Staten.

· Prof. Emmy van Deurzen professor aan de Schiller International University en existentieel psychoanalytica, werkzaam in Sheffield en Londen.

· Gregg M. Furth, Ph.D.analytisch therapeut en auteur van o.a. "Tekeningen, beeldtaal van het onbewust", werkzaam in de Verenigde Staten.

· Dr. Hans L.F. Gerding filosoof, directeur van het Parapsychologisch Instituut Utrecht.


· Dr. Marc J. Journée psychotherapeut, werkzaam in België.

· Dr. Maria S.J.M. Kardaun docent aan de faculteit Kunst en Cultuur van de Universiteit van Maastricht.

· Drs. Jacob Slavenburg cultuurhistoricus en auteur van o.a. "De geheime woorden, een ontdekkingstocht door 25 eeuwen gnosis".

· Prof. Dr. Maarten Timmer hoogleraar en auteur van "Van Anima tot Zeus". Het symposium wordt georganiseerd door het Jungiaans opleidingsinstituut S.U.W.® Voor informatie en opgave :Postbus 38315, 6503 AH Nijmegen Tel: 024 344 00 84 Fax: 024 345 30 33
E-mail:suw@educatie.net Internet: www.educatie.net/suw/