Gemeente Deventer

Tentoonstelling WereldWinkel

De WereldWinkel presenteert in het Gemeentelijk Informatiecentrum, Stadskantoor, Burseplein 20 tot en met 28 oktober de resultaten van diverse projecten die zij de afgelopen jaren heeft ondersteund. Op een aantal panelen zijn foto's tentoongesteld die een goed beeld geven van de resultaten van de projecten. De tentoonstelling is aangevuld met informatie over het project dat de Wereldwinkel dit jaar ondersteunt.

De toegang is gratis.

Deze week collecteert de WereldWinkel voor een moeder- en kindcentrum in Bulaga, een dorpje dat vijftien kilometer van Kampala in Uganda ligt. Hiermee zet de WereldWinkel een Deventer traditie van al een aantal jaren voort. In voorgaande jaren is onder meer gecollecteerd voor de bouw van drinkwaterputten in India, een boomkwekerij in Kenia en het bouwen van een school in Ghana. De keus van de projecten is altijd kleinschalig en er is altijd direct contact met een hulpverlenende organisatie, in dit geval de vereniging Kinderen van Uganda. De WereldWinkel is vol vertrouwen over een succesvolle collecte. En mist u de collectant, dan kunt u uw gift ook kwijt in de bus van de winkel aan de Nieuwstraat 56 of storten op gironummer 2315944 ten name van Wereldwinkel Deventer.

Informatie

Voor meer informatie over de tentoonstelling kunt u contact opnemen met het Gemeentelijk Informatiecentrum, telefoon 693333 en voor informatie over de projecten of de collecte kunt u terecht bij de WereldWinkel, Nieuwstraat 56, telefoon 672065, internet: www.wereldwinkeldeventer.nl