Gemeente Axel

zeeuws vlaanderen

Verkiezing van de leden van de nieuwe gemeenteraad

20 NOVEMBER STEMMEN MET DE STEMMACHINE

Het kan u bijna niet ontgaan:
op woensdag 20 november a.s. zijn de verkiezingen voor de leden van de raad van de nieuwe gemeente Terneuzen. Hopelijk zullen dan ook weer vele kiesgerechtigde Axelaars de gang naar de stembus weten te vinden. Ofschoon de stembus is niet meer! Ook in Axel zal deze keer gestemd worden met gebruikmaking van stemmachines en behoort het vertrouwde stembiljet tot het verleden.

Voor u, als inwoner van Axel, is dit de eerste keer, tenzij u natuurlijk in een vorige woonplaats al eens op deze wijze gestemd hebt. Om u in de gelegenheid te stellen alvast een beetje vertrouwd te raken met het nieuwe systeem van stemmen, zal in het stadhuis (bij de balie Burgerzaken) tot en met 1 november een stemmachine staan. Desgewenst ontvangt u uitleg over de werking van deze machine en u kunt ook een keer "proefstemmen".

Bewoners instellingen
Voor de bewoners van "De Lange Akkers" te Koewacht en "De Vurssche", "De Welstede" en "t Kasteeltje" te Axel zal in de zorgcentra informatie worden verstrekt en een demonstratie worden verzorgd. De bewoners zullen hiervan apart op de hoogte worden gebracht. naar bovenkant pagina