HAPPYTRAVEL

10 miljoen bezoeken voor reis- en vakantieportaal Happytravel.

Rond de jaarwisseling is het zover! Happytravel.nl en haar subdomein Tickettracker.nl zullen gezamenlijk de grens van 10 miljoen bezoeken sinds de start in mei 2000 passeren. In het jaar 2002 zijn inmiddels meer dan 5 miljoen bezoeken genoteerd.

Uiteraard wordt dit heuglijke feit op gepaste wijze gevierd! Op de dag waarop het tien miljoenste bezoek wordt genoteerd zal aan een willekeurige bezoeker van Happytravel.nl een prachtige All Inclusive reis voor twee personen naar Mexico cadeau worden gedaan.

De afgelopen maanden zijn door Happytravel nieuwe samenwerkingsverbanden aangegaan met onder andere Thomas Cook (Neckermann en Belvilla), Travel Trex (Sowtrex), Labyrinth Outdoor & Travel en Suncamp Holidays. Het zeer uitgebreide productaanbod, het succesvol voortzetten van al bestaande samenwerkingen met onder andere D-Reizen, Expedia en ATP Online én het hoge service-niveau hebben erin geresulteerd dat in 2002 inmiddels ruim 25.000 passagiers hun reis/ vakantie via Happytravel.nl en/of Tickettracker.nl hebben geboekt!

Happytravel B.V. is een volledig onafhankelijke en zelfstandige organisatie die ernaar streeft, door middel van het samenbrengen van kwalitatief hoogwaardige reisorganisaties op één centrale plaats, het de Nederlandse internetter zo gemakkelijk mogelijk te maken een (vakantie)reis online te reserveren.