Ingezonden persbericht

Vijf miljoen auto's geproduceerd in Audi-fabriek Neckarsulm

Meer dan vijf miljoen geproduceerde auto's van de merken Audi, NSU en Porsche zijn de stille getuigen van de lange en rijke traditie op het gebied van automobielbouw van de Audi-fabriek in Neckarsulm.

Verkoopcijfers, statistieken en nieuws van fabrikanten en importeurs. MINI One diesel niet voor Nederland
Op grond van specifiek Nederlandse marktomstandigheden heeft de directie van BMW Group Nederland besloten de onlangs aangekondigde dieselvariant van de nieuwe MINI vooralsnog niet toe te voegen aan de modelmix.

Verkoopcijfers, statistieken en nieuws van fabrikanten en importeurs. Harmonieuze combinatie - Audi A6 1.9 TDI met multitronic-transmissie Audi heeft het programma motor/transmissie-combinaties voor de Audi A6 en Audi A6 Avant verder uitgebreid.

Verkoopcijfers, statistieken en nieuws van fabrikanten en importeurs. Sorento Driving Experience 2002 groot succes
Twee weken na terugkomst in Nederland zijn de gemoederen rond de Sorento Driving Experience nog niet bedaard. Organisator Kia Motors Nederland en de deelnemers van deze avontuurlijke reis naar Sorrento (Zuid-Italië) kijken terug op een geslaagd evenement.

De AutoRAI Nieuwsdienst wordt verzorgd door de redactie van MóbileRooderkerk. Wilt u de nieuwsbrief van de AutoRAI niet meer ontvangen. Klik dan hier om u af te melden.