Gemeente Haarlemmermeer


* Publicaties Bestemmingsplannen


* ... Wet op de Ruimtelijke Ordening

Onherroepelijk bestemmingsplan "Spoorlaan Zuid"

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 31 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening het volgende bekend.

Bij besluit van de raad van de gemeente Haarlemmermeer d.d. 31 januari 2002, nummer 24 is vastgesteld het bestemmingsplan 'Spoorlaan Zuid'. Dit besluit is goedgekeurd door Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Holland bij hun besluit d.d. 15 mei 2002 nummer 2002-6754.
Aangezien tegen de goedkeuring door de provincie geen beroep is ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is het bestemmingsplan daardoor onherroepelijk geworden.

Het bestemmingsplan 'Spoorlaan Zuid' geeft een planologische regeling van deze weg. Het plan omvat het weggedeelte dat loopt vanaf de huidige Luzernestraat bij Bedrijventerrein Spoorzicht te Nieuw Vennep tot de Noordelijke Ontsluitingsweg.

Het bestemmingsplan is permanent, tijdens de gebruikelijke openingstijden, in te zien bij de dienst Openbare Werken, afdeling Bouwvergunningen, Nieuweweg 65 te Hoofddorp.

Hoofddorp, 1 november 2002

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen