Gemeente Haarlemmermeer


* Publicaties Bestemmingsplannen


* ... Wet op de Ruimtelijke Ordening

Onherroepelijk bestemmingsplan "Wijzigingsplan Schiphol Zuidoost (Capronilaan)" van het bestemmingsplan "Schiphol Zuidoost"

Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 31 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening het volgende bekend.

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland hebben bij hun besluit van 18 juli 2002 nummer 2002-22026 verzonden 18 juli 2002, goedkeuring verleend aan het "wijzigingsplan Schiphol Zuidoost (Capronilaan). Met ingang van 19 augustus 2002 heeft het wijzigingsplan gedurende 6 weken ter inzage gelegen. In die periode was bij de Afdeling van de Raad van State een beroepsschrift binnengekomen, maar dit beroepsschrift is op 9 oktober 2002 ingetrokken.

Voornoemd bestemmingsplan is daarmee onherroepelijk goedgekeurd.

Het bestemmingsplan betreft een gebied dat in het verlengde ligt van de Capronilaan en ten oosten van de Bellsingel. Het wijzigingsplan voorziet in het wijzigen van de huidige bestemming "glastuinbouwbedrijven (GBII)" in de bestemming "Bedrijfsdoeleinden" ten behoeve van vestiging van luchthavengebonden bedrijven en daarbij behorende kantoren en (verkeers-) voorzieningen.

Met ingang van maandag 4 november 2002 ligt het bestemmingsplan, met de daarbij bijbehorende stukken, gedurende vier weken voor een ieder ter inzage op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 bij het informatiecentrum in de centrale hal van het Raadhuis, ingang Raadhuisplein 1 te Hoofddorp. Het ligt daar bovendien op dinsdagen van 17.00 tot 20.00 uur. Indien een nadere toelichting wordt gewenst dient vooraf een telefonische afspraak te worden gemaakt. (tel. 0235676079 respectievelijk 6165).
Het bestemmingsplan zelf is tevens permanent in te zien bij de dienst Openbare Werken, afdeling Bouwvergunningen, Nieuweweg 65 te Hoofddorp.

Hoofddorp, 1 november 2002.

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen