Ingezonden persbericht


Nieuwe koffiesensatie met senseo mocca gourmet

Utrecht, 22 oktober 2002 - Douwe Egberts Nederland brengt in de eerste week van november een nieuwe variant Senseo® koffie op de markt: Mocca Gourmet. Deze nieuwe melange is fluweelzacht en heeft een intense smaak.

Alle Senseo coffee pads van Douwe Egberts zijn speciaal ontwikkeld voor het Senseo koffiezetapparaat van Philips en staan garant voor een lekkere kop koffie met een volle, ronde en zachte smaak. Mocca Gourmet van Senseo is de vijfde melange na de succesvolle introductie van Mild Roast, Regular, Dark Roast en Cafeïnevrij. Met deze nieuwste variant wil Douwe Egberts nog beter inspelen op de individuele smaakvoorkeuren.

Mocca Gourmet is net als de andere vier smaken verkrijgbaar in een verpakking van 18 'coffee pads' en heeft ook dezelfde prijs.

De Senseo coffee pads en koffiezetapparaten zijn door Douwe Egberts en Philips in februari 2001 in Nederland geïntroduceerd. Douwe Egberts heeft de Senseo coffee pads ontwikkeld en selecteert daarvoor uitsluitend kwaliteitsbonen. Deze worden speciaal gebrand en gemalen voor een optimale smaak. Philips produceert het nieuwe koffiezetapparaat dat binnen een minuut één of twee kopjes verse filterkoffie zet. Dat Senseo koffie in een behoefte voorziet, blijkt uit het feit dat we op dit moment wekelijks al meer dan 10 miljoen kopjes Senseo koffie drinken.


--

Senseo is een geregistreerd merk

Bijlage: productfoto Mocca Gourmet