Circuit Park Zandvoort

= recent gewijzigd

Bijzonder concert in de Circustent

18 October 2002 - Een bijzonder concert op vrijdagavond 2 november 2002 in de Circustent op Circuit Park Zandvoort:

"MISA CRIOLLA AND MORE"
Een Opvallend Temperamentvolle Zuid-Amerikaanse Muzikale Belevenis Met de aanwezigheid van de ambassadeurs van Argentinië en Bolivia, resp. de heren Davérède en de heer Medardo Navia Q. en hun beider echtgenotes, krijgt het concert "Misa Criolla and More", dat op vrijdagavond 2 november 2002 zal plaatsvinden in de tenten van "Circus aan Zee" op Circuit Park Zandvoort, een officieel, Zuid-Amerikaans tintje. Onder leiding van dirigent Robert Bakker zullen 'The Voice Company' en diverse solisten, behalve deze prachtige Argentijnse muziek van componist Ariel Ramirez, ook diverse andere werken ten gehore brengen.

Bij het vertolken van de Misa Criolla wordt 'The Voice Company' bijgestaan door het Boliviaans ensemble 'Yatiyaña' en de tenor Olaf Wijnants Labree. Het programma vermeldt verder een voorproefje van de geheel nieuwe "Misa Tango", met medewerking van ondermeer de sopranen Joke Baardman en Mary Willems, alsmede een tango pianosolo door Robert Bakker.

Gratis toegang en gratis parkeren
Dit unieke concert in de circuspiste is gratis toegankelijk. Aanvang is om 20.30 uur. Voortent open voor consumpties vanaf 19.30 uur. De hoofdtent met 1.000 zitplaatsen gaat om 20.00 uur open. Er kan vooraf telefonisch gereserveerd worden op nr.: 023-5713738. Verder geldt 'vol is vol'. Gratis (bewaakte) parkeergelegenheid is aanwezig.

Presentatie nieuwe CD van "The Voice Company"
Tijdens het concert wordt de nieuwe CD van The Voice Company gepresenteerd. Voor de liefhebbers is deze CD "Misa Criolla & More" het perfecte cadeau voor de komende feestdagen. In de voortent is een verkoopstand ingericht, waar deze nieuwe CD tegen een aantrekkelijke korting kan worden aangeschaft.

Het concert wordt om ca. 22.00 uur afgesloten met een nazit in de voortent, waar men onder het genot van een goed glas nog even kan nagenieten van deze unieke muzikale belevenis.

Zandvoort 500



© Copyright 2002, Circuit Park Zandvoort