Gemeente Rotterdam

Erasmusspeld voor voorzitter Christelijke Muziekvereniging

(19-10) De heer D. Visser, voorzitter van de Christelijke Muziekvereniging Rotterdam, heeft een Erasmusspeld ontvangen. Wethouder Stefan Hulman (Kunstzaken) heeft hem de gemeentelijke onderscheiding uitgereikt. De heer Visser ontvangt de gemeentelijke onderscheiding onder andere voor zijn verdiensten voor de muziekvereniging.

De heer Visser heeft zich 30 jaar lang onafgebroken ingezet voor Christelijke Muziekvereniging Rotterdam. Als voorzitter, maar ook als de drijvende kracht achter de organisatie van diverse optredens in bejaardencentra en bij kerkelijke hoogtijdagen.

In zijn functie van mentor begeleidt hij leerlingen van de muziekschool van de vereniging. Als kerkmeester van de Bergsingelkerk is hij nauw betrokken bij de vele concerten en muziekexamens die in de kerk worden gehouden.

Voordat de heer Visser voorzitter werd van de Christelijke Muziekvereniging Rotterdam was hij lange tijd voorzitter van de politieharmonie Hermandad.

De Erasmusspeld wordt uitgereikt aan personen die zich lange tijd op sociaal, cultureel, economisch, of sportief gebied verdienstelijk hebben gemaakt voor de Rotterdamse samenleving.
- Rotterdam gaat door met gebiedsontzeggingen
- Erasmusspeld voor voorzitter Christelijke Muziekvereniging
- Tarwewijk veiligheidsrisicogebied
- Koninklijke onderscheiding voor mevrouw Ruoff-Hasper
- Vlaamse minister van welzijn bezoekt Rotterdam
- Dag van de Dialoog in Rotterdam
- Eerste stap in aanleg restwarmte Hoogvliet
- Erasmusspeld voor algemeen directeur Correct BV