Ingezonden persbericht

ACAL sluit Benelux-distributieovereenkomst met NetScreen Technologies

Eindhoven, 22 oktober 2002 - Distributieorganisatie ACAL en NetScreen Technologies (Nasdaq: NSCN) hebben een distributieovereenkomst gesloten. ACAL gaat de geïntegreerde beveiligingsoplossingen van NetScreen distribueren aan een uitgebreid bestand van resellers in de Benelux. De oplossingen van NetScreen halen het uiterste uit een speciaal ontwikkeld, op ASIC (Application Specific Integrated Circuits) gebaseerd platform en integreren belangrijke beveiligingsfuncties als firewall, VPN en Denial of Service (DoS)-blokkering in een reeks eenvoudig te beheren systemen. Hiermee kunnen bedrijven en service providers prestatie- en beveiligingsverbeteringen en een snelle Return On Investment (ROI) realiseren.

"We zijn continu bezig met het ontwikkelen van innovatieve beveiligingsoplossingen waarmee we tegemoet komen aan de steeds veranderende eisen in de zakelijke en carrier-markt", zegt Gareth Green, algemeen directeur van NetScreen EMEA. "ACAL heeft bewezen een ervaren en betrouwbare distributeur te zijn, met een uitgebreide kennis van beveiliging. Bovendien kent het bedrijf de Benelux-markt zeer goed. ACAL kan ons ondersteunen om in te spelen op de eisen in deze regio en biedt een duidelijke toegevoegde waarde doordat actief wordt meegedacht over nieuw te ontginnen verticale markten."

"ACAL is altijd op zoek naar hoogwaardige oplossingen die een waardevolle aanvulling vormen op ons brede productportfolio", zegt Marcel van Eemeren, divisie manager ACAL Nederland. "De kwaliteit van de NetScreen-producten wordt onderstreept door Gartner Group, dat dit bedrijf noemt als één van de marktleiders en visionairs op beveiligingsgebied. De oplossingen van het bedrijf bieden niet alleen een geïntegreerde, krachtige beveiliging, maar leveren door een eenvoudig beheer ook kostenbesparingen op."

NetScreen Technologies
NetScreen Technologies is een producent van speciaal vervaardigde, geïntegreerde beveiligingsoplossingen die de schaalbaarheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit bieden die bedrijven en service providers eisen. De producten van NetScreen integreren belangrijke beveiligingskenmerken als firewall, VPN en bescherming tegen Denial of Service (DoS)-aanvallen in een reeks eenvoudig te beheren op ASIC (Application Specific Integrated Circuits) gebaseerde systemen en apparaten.

Ingezonden persbericht