Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 22-10-2002 persbericht district Maasland

HENNEPPLANTAGE ONTMANTELD, Oss

Maandagmiddag zijn in de Tollenstraat in Oss vier mensen op heterdaad betrapt op het toppen van eerder geoogste hennepplanten. Drie mannen in de leeftijd van 40, 35 en 31 jaar en een vrouw van 22 jaar, allen uit Oss, zijn aangehouden. De henneptoppen bleken afkomstig van een hennepkwekerij in een woning aan de Rootstraat in Oss. De kwekerij is ontmanteld.

RIJDEN ONDER INVLOED, Geffen / Oss

Maandagmiddag is een 60-jarige inwoner van Oss op de Heesterseweg in Geffen aangehouden voor het rijden onder invloed. De man reed op de Heesterseweg, komende uit de richting van Oss, toen hij de controle over het stuur verloor en uit de bocht vloog. De automobilist bleek veel te veel gedronken te hebben. Hij werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis in Oss. De auto is total-loss.


------

Maandagavond is op de Schaepmanlaan in Oss een 52-jarige man uit Oss aangehouden voor het rijden onder invloed. De man kreeg een rijverbod van 24 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

BEDRIJFSINBRAAK, Oss / Geffen

In de nacht van maandag op dinsdag zijn bij een bedrijf aan de Wethouder van Eschstraat in Oss twaalf flatscreen beeldschermen weggenomen. Men heeft zich toegang tot het pand verschaft door het verbreken van een ruit.


------

In de nacht van maandag op dinsdag is er ingebroken in een vrachtwagen die stond op een bedrijfsterrein aan de Rijksweg in Geffen. De vrachtwagen is opengebroken en er werd een navigatiesysteem en een autoradiominidisk ter waarde van in totaal EUR 3180 weggenomen.

VERKEERSCONTROLE, Heesch

Maandagmiddag heeft de politie tijdens een verkeerscontrole op de Nistelrodeseweg in Heesch negen automobilisten bekeurd voor mobiel bellen zonder hands-freeset, één keer voor het rijden door rood verkeerslicht en twee keer voor het gebruik maken van het verdrijvingvlak wat het overig verkeer in gevaar bracht.