Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 22-10-2002 Mediaberichten 22 oktober (laatste berichten)

VENLO Man ernstig gewond na mishandeling

VENLO Een onbekende man is vanmiddag rond 16.00 uur ernstig mishandeld op de Sinselveldstraat voor de supermarkt. De politie was snel ter plaatse en heeft twee 18-jarige jongens uit Venlo kunnen aanhouden. Volgens getuigen sprak de man de twee jongens aan op hun onbehoorlijke rijgedrag met hun scooters. Dat was voor de jongens waarschijnlijk aanleiding om hem te mishandelen. De man liep ernstig hoofdletsel op en is in kritieke toestand met de traumahelicopter overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen. De politie onderzoekt de toedracht van de mishandeling en is op zoek naar getuigen. Zij kunnen bellen met 0900-8844 (lokaal tarief)

BLERICK Overvaller aangehouden

BLERICK - De politie heeft vanochtend een 34-jarige man uit Venlo aangehouden op verdenking van een gewapende overval op het tankstation aan de Pastoor Stassenstraat. Even na 20.00 uur kwam daar gisterenavond een man binnen die, onder bedreiging van een steekwapen, een geldbedrag wist buit te maken. Vervolgens is hij weggevlucht. De politie heeft op aanwijzingen van getuigen de identiteit van de verdachte kunnen achterhalen. Deze meldde zich vanmorgen zelf op het bureau, waarna hij in verzekering is gesteld.

TEGELEN Bromfietser gewond

TEGELEN Bij een verkeersongeval op de Bongerdstraat is maandagavond een 16-jarige bromfietser uit Tegelen gewond geraakt. De jongen is met een beenbreuk opgenomen in het ziekenhuis. Het ongeval gebeurde toen de jongen over de Bongerdstraat reed en daarbij geen voorrang verleende aan een voor hem van rechts komende 52-jarige automobilist uit Blerick. De bromfietser verloor vervolgens de macht over het stuur waardoor hij ten val kwam en tegen de auto botste.

LIMBURG-NOORD Verkeershandhavingsteam schrijft 670 bekeuringen uit

LIMBURG-NOORD Het Verkeershandhavingsteam heeft bij verkeerscontroles in Maasbracht, Linne, Baarlo, Tegelen, Weert, Nederweert, Montfort en Maria Hoop 670 bekeuringen uitgeschreven.

MAASBRACHT - Op de Hoofdstraat zijn dinsdag 31 bekeuringen uitgeschreven. De bekeuringen zijn opgemaakt voor het niet dragen van de autogordel (30) en te hard rijden (1).

LINNE - Op de Maasbrachterweg zijn dinsdag 34 bekeuringen uitgeschreven. De bekeuringen zijn opgemaakt voor het niet dragen van de autogordel (14) en te hard rijden (20). De hoogst gemeten snelheid van de gecontroleerde voertuigen bedroeg 77 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

BAARLO - Op de Napoleonsbaan Zuid zijn maandag 312 bekeuringen uitgeschreven. De hoogst gemeten snelheid van de 5440 gecontroleerde voertuigen bedroeg 84 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

TEGELEN Op de Venloseweg zijn maandagmiddag 98 bekeuringen uitgeschreven. De hoogst gemeten snelheid van de 2250 gecontroleerde voertuigen bedroeg 80 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

WEERT - Op de Kempenweg zijn dinsdagmorgen 98 bekeuringen uitgeschreven. De hoogst gemeten snelheid van de 933 gecontroleerde voertuigen bedroeg 87 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

NEDERWEERT - Op de Booldersdijk zijn dinsdag vijftien bekeuringen uitgeschreven. De hoogst gemeten snelheid van de 65 gecontroleerde voertuigen bedroeg 109 km/uur waar maximaal 80 km/uur is toegestaan.

MONTFORT - Op de Waarderweg zijn dinsdag 147 bekeuringen uitgeschreven. De hoogst gemeten snelheid van de 1360 gecontroleerde voertuigen bedroeg 87 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

MARIA HOOP - Op de Boekhorstweg zijn dinsdagmiddag 33 bekeuringen uitgeschreven. De hoogst gemeten snelheid van de 110 gecontroleerde voertuigen bedroeg 117 km/uur waar maximaal 60 km/uur is toegestaan.

LIMBURG-NOORD 66 bekeuringen bij verkeerscontroles

LIMBURG-NOORD De politie heeft bij verkeerscontroles in Venlo en Weert 66 bekeuringen uitgeschreven.

VENLO Op de Burgemeester van Rijnsingel en de Stalbergweg zijn maandag achttien bekeuringen uitgeschreven. De bekeuringen zijn uitgeschreven voor rijden door rood licht (15) en het niet dragen van de autogordel (3).

WEERT - Op de Graafschap Hornelaan zijn maandagmiddag 48 bekeuringen uitgeschreven. De hoogst gemeten snelheid van de 1091 gecontroleerde voertuigen is niet bekend. Ter plaatse is maximaal 50 km/uur toegestaan.