Ingezonden persbericht


From: Bart Struwe <bart.struwe@ayuto.com>
To:
Subject: Persbericht: Ayuto benoemt voormalig directeur Locatienet tot Ope rationeel Directeur
Date: Tue, 22 Oct 2002 09:19:26 +0200
MIME-Version: 1.0
X-Mailer: Internet Mail Service (5.5.2653.19)
Content-Type: multipart/alternative;
boundary="----_=_NextPart_001_01C2799B.5A8C4870"

Doorwerth, 22 oktober 2002

Ayuto benoemt voormalig directeur locatienet tot operationeel directeur

Kasper Spiro start nieuwe fase loopbaan bij leverancier van gebruikersondersteuning

Ayuto, full-service leverancier van help- en ondersteuningssytemen voor software, hardware en internetapplicaties, maakt vandaag officieel bekend dat Kasper Spiro per 15 oktober 2002 is aangesteld als operationeel directeur. Spiro, voormalig algemeen directeur van internetuitgever Locatienet BV, krijgt als lid van het Management Team van Ayuto de eindverantwoordelijkheid over de productie en business development.

Met de aanstelling van Kasper Spiro (1962) als operationeel directeur haalt Ayuto veel inhoudelijke kennis over het ontwikkelen van helpsystemen en -producten in huis. Spiro deed deze kennis op bij Informaat, waar hij 8 jaar werkte als information designer, consultant en Business Unit Manager. Spiro deed uitgebreide ervaring op in de interneteconomie als algemeen directeur van internetuitgever Locatienet BV. Hier maakte hij van Routenet, één van de door Locatienet BV geëxploiteerde websites, een nationaal bekend merk en de #1 automotive site van Nederland met maandelijks meer dan één miljoen bezoekers.

"Ayuto is bijzonder enthousiast over de aanstelling van Kasper Spiro als operationeel directeur," zegt Bart Struwe, algemeen directeur van Ayuto. "Ayuto is een jonge en innovatieve onderneming die beschikt over zeer interessante technologieën en producten. Kasper zal ons kunnen helpen om het bedrijf operationeel en commercieel verder uit te bouwen. Zijn inhoudelijke kennis en managementervaring sluiten uitermate goed aan bij het stadium waarin het bedrijf zich nu bevindt."

Management Team Ayuto

Het Management Team van Ayuto bestaat nu uit: Bart Struwe (1960) algemeen directeur, Kasper Spiro (1962) operationeel directeur en Peter Roos (1959) technisch directeur.


- einde persbericht -

Over Ayuto

Ayuto is een full-service leverancier van online help- en ondersteuningssytemen voor software, hardware en internetapplicaties. Ayuto werkt met baanbrekende technologieën die volledig nieuwe mogelijkheden bieden voor interactieve instructies. Ayuto is in het jaar 2000 opgericht door een team van experts in software usability. De naam Ayuto - geïnspireerd door het Italiaanse aiuto en het Spaanse ayuda - duidt op de specialisatie in help-oplossingen. In 2001 heeft Ayuto interactieve gebruikersondersteuning uitgebracht voor diverse Microsoft-applicaties. Deze programma's zijn beschikbaar in zes talen en worden verkocht in diverse landen in Europa. In de nabije toekomst brengt Ayuto ook interactieve ondersteuning uit voor andere platforms zoals PDA, mobiele telefoons en mobiel Internet. Belangrijke klanten van Ayuto zijn PinkRoccade, Kluwer, KPN en diverse multimedia uitgevers. Tevens wordt de Office XP ondersteuning van Ayuto gepubliceerd op de website van Microsoft Nederland.

Voor meer informatie (