Ingezonden persbericht

IMPACT start nieuwe adviesdienst voor personeelsontwikkeling

BREDA, 20021022 -- IMPACT · management en advies te Breda, een adviesbureau gespecialiseerd in het tot stand brengen van veranderingen in organisaties, heeft haar diensten uitgebreid.

Een nieuw bedrijfsonderdeel is opgericht onder de naam IMPACT · personeel en ontwikkeling. De activiteiten van dit onderdeel richten zich op het bevorderen van de directe inzetbaarheid van professionals en managers in organisaties. Hierbij wordt gebruik gemaakt van o.a. assessments, carrière check ups, loopbaan- en carrierebegeleiding, coaching, management developmentprogramma's en instrumenten voor professioneel competentie management. Met de inzet van deze instrumenten wordt gewerkt aan het verbeteren van de aansluiting van de persoonlijke kwaliteiten van managers en professionals aan de veranderende behoeften van de organisatie.

Over Impact:
IMPACT adviseert bij (complexe) veranderingen in een organisatie. Hierbij richt IMPACT zich op de vertaalslag van beleid en visie naar de consequenties voor de organisatie en op het implementeren van de gewenste veranderingen, zowel in de structuur als in de werkwijze van onderdelen, afdelingen en individuele medewerkers.



Ingezonden persbericht