Tulip Computers NV

Amersfoort, 22 oktober 2002

PERSBERICHT

Strategische keuze voor 5 ervaren partners
Conceptronic stelt distributeurs Nederland aan

Conceptronic heeft McDOS, BDCC Computer Company, ISL Automatisering Ingram Micro en TechData aangesteld als officiële distributeurs voor Conceptronic in Nederland. De overeenkomsten gaan per 1 november in voor de periode van een jaar.

Conceptronic is al jaren actief in Zuid-Europa. In Spanje en Portugal is het zustermerk van Dynalink marktleider op het gebied van mobility en connectivity. Met deze distributiepartners wil Conceptronic dit succes evenaren in de Benelux. Genoemde distributeurs, die al jarenlang Dynalink in het assortiment voeren, zullen hiermee onveranderd doorgaan. Met de toevoeging van Conceptronic beschikt de distributeur over een strategische en exclusieve mix van twee gespecialiseerde merken. Met Dynalink leggen ze de focus op datacommunicatie en Conceptronic is het lifestylemerk voor mobility en connectivity producten. Met dit gekanaliseerde distributiebeleid wil Tulip haar beide merken op een stabiele en gecontroleerde manier in Nederland positioneren.

Conceptronic - het Europees geregistreerde communicatiemerk van Tulip Computers - is specialist op gebied van mobility & connectivity, zowel voor de zakelijke als consumentenmarkt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Conceptronic
Margrit van de Braak
Postbus 150
3800 AD AMERSFOORT
Tel: 033 - 45.49.484
Fax: 033 - 45.49.310
E-mail: mbraak@tulip.com
Internet: www.conceptronic.net