Ingezonden persbericht


Eindhoven 27 08 2002

Marketing & Sales Systems 2002

Op 22 en 23 oktober 2002 organiseert het CKC in Congrescentrum de Reehorst te Ede de vijfde editie van het seminar & expositie Marketing & Sales Systems.

Met een bezoek aan dit evenement is men in één keer op de hoogte van het actuele aanbod van CRM, marketing en sales pakketten en de mogelijkheden ervan. Deelname is gratis!

Tijdens het seminar verneemt de bezoeker visies van onder andere prof.dr. Ed Peelen (Universiteit Nyenrode) en prof.dr. Willem Verbeke (Erasmus Universiteit Rotterdam) over het automatiseren van de commerciële processen. Ervaringen worden uitgebreid toegelicht in de diverse praktijkcases - onder meer van Philips en Siemens. Voor specifieke vragen of demonstraties kan men terecht op de uitgebreide expositie, waar een 30-tal exposanten zich presenteren.

Naar mijn idee kan dit gratis evenement interessant zijn voor de bezoekers van uw site. Ik zou het dan ook enorm op prijs stellen indien u een aankondiging op uw site zou willen maken van Marketing & Sales Systems 2002. Indien u meer informatie wenst, kunt u altijd een kijkje nemen op de site www.MS-systems.nl of u kunt contact met ons opnemen.

Meer informatie:

Aukje Bovend'eerdt (aukje@ckc-seminars.nl)

CKC (Centrum voor Kennis Communicatie)

Postbus 984

5600 AZ Eindhoven

tel. 040 - 212 9499

fax 040 - 212 9407

www.ckc-seminars.nl

Bezoekt u ook eens een van onze internetsites:

ICT Zorg: www.ictzorg.nl

P&O Systems: www.po-systems.nl

ICT Bouw: www.ictbouw.nl

Marketing & Sales Systems: www.ms-systems.nl

Financial Systems: www.financial-systems.nl

Professional Services Automation: www.PSAplaza.nl

ICT Transport: www.icttransport.nl