MKB-Nederland

MKB Nieuws, bericht

04-04-2001
ISBC 2002 in Nederland: speciale website

Nederland is volgend jaar gastland van het prestigieuze en unieke International Small Business Congress (ISBC). Circa 1200 deelnemers uit zo'n 30 landen worden in Amsterdam verwacht. MKB-Nederland organiseert het ISBC 2002 en doet dit in het jaar dat het 100-jarig bestaan wordt gevierd. Het thema van het driedaagse congres is 'Small business, big markets, one world'. Dit thema wordt in een aantal plenaire sessies en in deelsessies uitgewerkt. Centraal staat de grote internationale veelzijdigheid van het midden- en kleinbedrijf, de verhouding tussen groot en klein in de diverse mkb-sectoren, de netwerk economie en de mogelijkheden voor het mkb van de Europese markt met de introductie van de euro. Het ISBC 2002 vindt plaats van 27 tot en met 30 oktober. De opening van het ISBC 2002 zal worden bijgewoond door Koningin Beatrix.

Inmiddels is een speciale website beschikbaar met informatie in het engels en nederlands: www.isbc2002.com Daar kunnen belangstellenden zich ook op de mailinglijst plaatsen. Ook staan daar de mogelijkheden voor sponsoring en exposities/informatiestands. In september verschijnt de informatiebrochure met gegevens over het congres en inschrijvingsmogelijkheden.

Het ISBC werd de afgelopen vijf jaar gehouden in Griekenland, Taiwan, Brazilië, Canada en Korea. Na Zweden en Nederland volgt Singapore als gastland.

Directeur voor het ISBC 2002 is Frits Kamsteeg (email: isbc2002@mkb.nl).

Informatie: F. Kamsteeg