FENIT

Inventarisatie ideële activiteiten in het onderwijs

24-10-2002 Nederland~ICT biedt u de mogelijkheid uw (niet-commerciële) projecten en activiteiten in het basis- en middelbare onderwijs te presenteren via de website van het Nationale Platform Onderwijs en Samenleving.

Veel bedrijven in Nederland voeren op ideële basis een aantal projecten uit op scholen. In dit kader biedt Nederland~ICT deze maand de ministers van Economische Zaken en Onderwijs Cultuur en Wetenschappen een overzicht aan van onze leden, die commercieel betrokken zijn bij ICT in het basis- en middelbare onderwijs. Naast dit overzicht wordt een presentatie voorbereid van bedrijven, die op basis van ideële grondslag projecten hebben uitgevoerd ten behoeve van het onderwijs. Hieronder vallen dus niet uw commerciële projecten, maar de door u - om niet - uitgevoerde activiteiten bij één of meerdere scholen.

Indien u de laatste twee jaren een dergelijk project of activiteit heeft opgezet, willen we u vragen ons voor 5 november a.s. de onderstaande gegevens te mailen:

· Omschrijving en de doelstelling van het project (maximaal 10 regels)
· Naam betreffende school

· Looptijd

· Een logo van uw bedrijf

· Indien mogelijk het webadres van uw bedrijf en de school U kunt deze gegevens mailen aan: projectbureau@fenit.nl

Bieden initiatieven vinden plaats in samenwerking met het Nationaal Platform O&I, onder voorzitterschap van prof. ir. Wim Dik. Het platform O&I zal de presentaties op hun website plaatsen, waardoor er een overzicht komt van alle ideële projecten in het Nederlandse onderwijs.

copyright FENIT 2002