Gemeente Woerden

Begroting 2003

Elk jaar stelt de gemeente Woerden in oktober de begroting voor het volgende jaar vast. De begroting wordt op 29 oktober en 31 oktober behandeld in de gemeenteraad.

Groene pagina's
In de Begroting 2003 vindt u de zogenaamde 'groene pagina's'. Daarin leggen burgemeester en wethouders aan de Raad uit hoe de Begroting tot stand is gekomen. Met welke ontwikkelingen krijgt de gemeente te maken? Zijn er nieuwe wetten waar we ons aan moeten houden? Welke keuzes kunnen we daarin maken? Woerden geeft komen jaar prioriteit aan de volgende thema's:

* betere dienstverlening

* betere bereikbaarheid en mobiliteit

* betere recreatie

Verdere procedures
De begroting wordt besproken in een gezamenlijke commissievergadering op 9 oktober. De gemeenteraad bespreekt de begroting 2003 in twee openbare vergaderingen op 29 en 31 oktober. Alle vergaderingen beginnen om 20.00 uur en worden gehouden in het stadhuis. Wilt u gebruik maken van het spreekrecht, wilt u dat dan tevoren kenbaar maken aan de secretaris? Secretaris gezamenlijke commissievergadering: mevr. M. Foppen, tel. 428508

Inzage
De begroting 2003 en de bijbehorende Investeringsplanning liggen voor u ter inzage in de Koepel van het stadhuis. Een toelichting, de zogenaamde 'groene pagina's', is vanaf heden verkrijgbaar bij de receptie.

Vragen
Meer info bij de Afdeling Financieel Beleid, telefoon (0348) 428 644.

Downloaden van begroting
Wegens technische problemen kunnen wij het document alleen als Word-document aanbieden. De groene pagina en de hoofdproducten zijn apart te openen. We hopen de documenten spoedig meer gestructureerd aan te bieden.

Groene pagina

Hoofdproducten