Gemeente Medemblik

Raadsvergadering 29 oktober/behandeling begroting

Bij de behandeling van de begroting 2002 is door de leden van de gemeenteraad en burgemeester en wethouders afgesproken de behandeling van de zogenaamde eerste termijn van de begroting voor het jaar 2003 schriftelijk af te doen.

Dit betekent dat de leden van de gemeenteraad de jaarlijkse beschouwingen op schrift zetten en inleveren bij burgemeester en wethouders. Burgemeester en wethouders beantwoorden de eventuele vragen in eerste termijn ook schriftelijk. Dit heeft tot gevolg dat de raadsvergadering op 29 oktober begint met de tweede termijn voor de leden van de gemeenteraad. Om inwoners die belangstelling hebben voor de algemene beschouwingen en de beantwoording zo snel mogelijk van informatie te voorzien kunnen de beschouwingen vanaf 21 oktober worden afgehaald bij de receptiebalie in het stadhuis. De schriftelijk beantwoording door burgemeester en wethouders ligt vanaf 28 oktober daar voor u klaar. Mocht u over een internet aansluiting beschikken, dan bestaat de mogelijk om via www. medemblik.nl genoemde zaken te raadplegen.

De behandeling van de begroting kan door deze veranderde werkwijze op één dag plaatsvinden. Wel begint de vergadering op 29 oktober eerder dan de normale raadsvergaderingen. Vanaf 16.00 uur zal de gemeenteraad namelijk vergaderen.

In de Medemblikker Courant van 24 oktober zal nader worden ingegaan op de begroting voor 2003.