Ingezonden persbericht


dinsdag 29 oktober
Rokin View
10.30 ? 12.30 uur

Palm introduceert hét nieuwe product voor de veeleisende zakelijke gebruiker. Robuust, doelmatig, flexibel ? en daar dan de ideale mix van. U vindt het allemaal terug in de nieuwste handheld.

Deze high end handheld combineert het beste van design, ergonomie en technologie. Een sneak preview van de eigenschappen:

Ingenious dual-mode slider design
One-handed data access with 5-way navigator
Sharper definition with high-resolution colour display Integrated voice-recording and stereo-capable audio

In Rokin View kunt u een eerste blik werpen op deze next generation handheld. Uiteraard blijft het niet bij kijken alleen. In het penthouse liggen enkele handhelds klaar, zodat u de verschillende mogelijkheden kunt uitproberen. Heeft u ter plekke vragen, dan kunt u terecht bij Henk Dinkelaar, countrymanager van Palm Benelux. Hij geeft een toelichting op het merkenplatform van Palm, waaronder het nieuwe subbrand Zire. Verder zal Trinity aanwezig zijn voor een demonstratie van een navigatiesysteem waarin spraakgestuurde technologie geïntegreerd is. Na afloop van de presentatie staat de lunch klaar en kunt u nagenieten van het breedbeeld uitzicht op de binnenstad van Amsterdam.

Rokin View Penthouse
Rokin 38
Amsterdam

U kunt u inschrijven voor de bijeenkomst via bijgevoegde antwoordfax of door te replyen op dit mailbericht. Wilt u tevens aangeven of u met de auto komt? We kunnen dan direct tegenover het penthouse een parkeerplek voor u afhuren.

Meer informatie:

Brodeur Worldwide
Rosalinde van de Wall
Marion Beishuizen
rvdwall@nl.brodeur.com
mbeishuizen@nl.brodeur.com
tel: +31 (0)20 346 20 00
fax: +31 (0)20 669 75 65

(See attached file: antwoordfaxFargo-txt-mbn.doc)