Chronisch zieken en Gehandicapten Raad Nederland


Werkplaatsconferentie 29 november 2002 over onderzoek vanuit patiëntenperspectief

In de wereld van het gezondheidsonderzoek ontstaat meer en meer het bewustzijn dat aan de huidige praktijk van onderzoek iets ontbreekt. Een onderzoek schiet zijn doel voorbij, als het patiëntenperspectief er geen deel van uitmaakt.

Voorwaarde voor de toepassing van het patiëntenperspectief is de inbreng van mensen uit de patiënten/gehandicaptenbeweging. Alle reden voor de PatiëntenPraktijk om samen met de CG-Raad een landelijke dag over onderzoek vanuit patiëntenperspectief te organiseren. Deze dag, de Werkplaatsconferentie, wordt gehouden op vrijdag 29 november 2002. Locatie Churchilllaan 11 te Utrecht.

De Werkplaatsconferentie is bedoeld voor iedereen die vanuit een patiënten/consumentenorganisatie betrokken is of wil zijn bij onderzoek. Ook bent u welkom als u zich op een andere manier bezighoudt met onderzoek en patiëntenperspectief. Voelt u zich aangesproken, dan kunt u zich, alleen via e-mail, melden bij secretariaat@patientenpraktijk.nl. We sturen u dan het voorlopige programma en een aanmeldingsformulier. (Deelname is kosteloos).)
---