Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 29-10-2002 Persberichten district Binnensticht, 9.45 uur

Snelheidscontrole

AUSTERLITZ- Op de Woudenbersgseweg heeft de politie op maandagavond een snelheidscontrole uitgevoerd.

Tussen 18.45 en 20.15 uur zijn er 334 voertuigen gecontroleerd, waarvan er 42 een boete hebben gekregen. De hoogst gemeten snelheid was 123 km/u, waar een snelheid van 80 km/u is toegestaan.

Ongeval met letsel

ZEIST- Op maandagmiddag heeft een verkeersongeval plaatsgevonden op de Bergweg.

Omstreeks 12.35 uur stond een 57- jarige man uit Heerhugowaard stil voor de stoplichten. Op een gegeven moment voelde en hoorde de man een enorme klap. Een 19- jarige man uit Ederveen had niet gezien dat de auto stilstond voor de stoplichten. Toen de 16-jarige inzittende uit Elst hem waarschuwde, gaf de man een draai aan zijn stuur, maar botste vervolgens toch op de auto voor hem. De 57-jarige man liep hierbij letsel op aan zijn nek op en is door een ambulance afgevoerd naar het UMC in Utrecht. Tegen de 19- jarige man is proces verbaal opgemaakt.

Ongeval met letsel

ZEIST- Op maandagmiddag omstreeks 12.35 uur vond een aanrijding plaats tussen twee personenautos. Een 29- jarige vrouw uit Zeist stond in de rij te wachten op een auto die linksaf wilde slaan. Op dat moment reed een 45- jarige man uit Zeist achter op. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt. De vrouw is per ambulance afgevoerd naar ziekenhuis Lorentz.