FALK ESOLUTIONS

Falk eSolutions benoemt Plomp tot Country Manager Benelux

Falk eSolutions benoemt Erwin Plomp tot Country Manager van de Benelux en Frankrijk

Moers, Duitsland - Erwin Plomp is aangesteld als sales directeur in de Benelux en Frankrijk voor Falk eSolutions, dat is gevestigd in Moers, Duitsland. Erwin Plomp was recentelijk nog wereldwijd werkzaam als regional sales director voor Quova (Californië, VS) in Amsterdam. De heer Plomp zal op deze markten de verantwoordelijkheid dragen voor de expansie van de produkten 'AdSolution', een adserving technologie en 'MailSolution', een email-/ nieuwsbrief technologie.

Na de succesvolle lancering van AdSolution en MailSolution in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Oostenrijk, zal de software nu als onderdeel van de wereldwijde expansie strategie van Falk eSolutions in nieuwe Europese markten worden geïntroduceerd.

'Falk eSolutions biedt een internationaal georiënteerde sales manager buitengewone mogelijkheden', zei meneer Plomp. 'Mijn doel was voor een jong en getalenteerd softwarebedrijf met internationale ambities te werken. De markt voor adserving technologie wordt gedomineerd door slechts één bedrijf, dat zeker wat concurrentie kan gebruiken. Ik denk dat Falk eSolutions binnen afzienbare tijd een grote rol in deze markt zal spelen, ook buiten Duitsland.'

Falk eSolutions werd in 1998 opgericht en heeft kantoren in Moers, Londen and München. Falk eSolutions adserver technologie 'AdSolution' is een professionele adserver voor het beheren van banner-campagnes met alle mogelijke functionaliteiten. De volledige realtime adserver serveert momenteel meer dan 2 miljard ad impressies per maand voor meer dan 100 klanten. Onder partners en klanten zijn o.a. uitgeverijen, mediabureaus en grote websites te vinden. Voorbeelden van klanten zijn ad pepper, MEDIACOM en orangemedia.de. U kunt contact opnemen met Falk eSolutions (hoofdkantoor) via telefoonnummer +49-2841 90973-30 en Erwin Plomp via +31 6 2444 7434, of e-mail naar plomp@falkag.com . De website kunt u vinden op www.falkag.com .

Falk eSolutions AG:
Yildirim Balci,

Tel: +49 2841 - 9097330
Fax: +49 2841 - 9097331
balci@falkag.com

29 okt 02 11:05