KNHS Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie



---

Clinic Deskundig Longeren zoekt "probleempaarden"

29-10-2002

De succesvolle Virbac Eraquell Rondjes Instructie krijgen op 29 november a.s. een vervolg tijdens de clinic "Deskundig Longeren" van Lammert Haanstra. De waarde van het deskundig longeren voor meer plezier tijdens het rijden wordt vaak onderschat. Lammert Haanstra vertelt en demonstreert hoe longeren een positieve bijdrage kan leveren aan de opleiding van zowel het jonge als het al verder doorgereden paard. Een leerzame avond die laat zien dat longeren een positieve bijdrage kan leveren aan de opleiding van onze sportpaarden.

Toegang

Iedere paardenliefhebber is welkom bij deze clinic, die om 19.30 uur begint. De entree is 10,-, inclusief koffie en thee. De KNHS verwacht enorm veel belangstelling voor dit Virbac Eraquell Rondje Instructie en vraagt u daarom zich van tevoren aan te melden. Dat kan per e-mail (info@knhs.nl of w.plaisier@knhs.nl), per fax (0577-401725) of door het sturen van een kaartje of de onderstaande bon per post naar KNHS, postbus 3040, 3850 CA in Ermelo.

"Probleempaarden" gevraagd!

Voor de clinic "Deskundig Longeren is de organisatie op zoek naar probleempaarden. Heeft u een probleem met het longeren of tijdens het rijden en wilt u uw paard meenemen naar dit rondje instructie? Meldt u dan zo spoedig mogelijk bij de KNHS afdeling Accommodaties & Evenementen op telefoonnummer 0577-408280!

Bron: KNHS / Afdeling Accommodaties & Evenementen