Ingezonden persbericht


StreamServe benoemt nieuwe General Manager voor de Benelux

Capelle aan den IJssel, 29 oktober 2002 ? StreamServe heeft Max Marinissen aangesteld als General Manager voor de Benelux. Marinissen is in deze functie verantwoordelijk voor de verdere groei van StreamServe in de enterprisemarkt in de Benelux.

Marinissen heeft meer dan twintig jaar (internationale) ervaring in de ICT-markt. In deze periode heeft hij diverse commerciële posities bekleed en managementervaring opgebouwd. Zijn carrière startte hij bij Digital Equipment Corporation en Olivetti. Vervolgens werkte Marinissen bij Tandem Computers/Compaq, waar hij gedurende negen jaar verschillende managementposities bekleedde. Alvorens bij StreamServe in dienst te treden, werkte Marinissen als General Manager voor Peregrine Systems in Nederland.

Marinissen heeft in zijn werkverleden een groot netwerk opgebouwd in de business-to-businessmarkt. Daarnaast is hij vertrouwd met het opzetten van strategische allianties met grote systemintegrators. Met deze achtergrond is hij voor StreamServe de geschikte kandidaat om de sterke positie van de organisatie, in samenwerking met systemintegrators, verder uit te bouwen naar de enterprisemarkt. Met name in deze markt bestaat een sterk groeiende vraag naar één flexibel communicatieplatform dat alle back- en frontoffice-systemen multichannel koppelt naar klanten, leveranciers en interne medewerkers. De hoofddoelstelling van Marinissen ligt derhalve in de transitie van 'Document Output Management'-leverancier naar strategisch partner voor Enterprise Business Communication (EBC).


- einde persbericht -

Over StreamServe
StreamServe is leverancier van e-business communicatiesoftware. StreamServe stelt bedrijven in staat om de stroom van kritische bedrijfsinformatie tussen en met hun klanten, leveranciers, interne medewerkers en relaties te beheren, automatiseren en personaliseren

StreamServe is in 1995 opgericht in Zweden. In de afgelopen zeven jaar is het bedrijf sterk gegroeid en heeft nu kantoren in de Verenigde Staten, Singapore, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Finland, Denemarken, Spanje en Noorwegen. StreamServe heeft meer dan 3000 klanten in diverse branches, die zowel de 'oude' als de 'nieuwe' economie vertegenwoordigen. Het bedrijf heeft samenwerkingsverbanden met de grote bedrijfsapplicatieproducenten, zoals IBM, SAP, Oracle, IFS, Intentia, Baan, Unit 4 Agresso en Scala.

Meer informatie over StreamServe is te vinden op www.streamserve.com.