Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 29-10-2002 Persbericht district Aa & Dommel

SNELHEID, Helvoirt

De politie hield maandagmiddag op de N65 ter hoogte van Helvoirt een snelheidscontrole. In totaal werden 30 automobilisten bekeurd voor te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid was 127km/u terwijl 80 km/u daar is toegestaan.

MISHANDELD, Sint Oedenrode

Een 17-jarige inwoner van Sint Oedenrode heeft maandagavond aangifte gedaan van mishandeling. De jongen werd door een vermoedelijke inwoner van Sint Oedenrode zonder reden geslagen toen hij op een bankje zat in het Cathalijnepad in die plaats. Het slachtoffer liep daarbij lichte verwondingen in zijn gezicht op. De politie onderzoekt de zaak.

VERDACHTE BRANDSTICHTING AANGEHOUDEN, Vught

Dinsdagochtend is een 15-jarige inwoner van Vught aangehouden aan de Van Broeckhovenlaan te `s-Hertogenbosch. De jongen wordt er van verdacht even daarvoor brandgesticht te hebben bij een gebouw aan de Van Miertstraat te Vught. Een 60-jarige inwoner van Vught zag de jongen bij het gebouw iets in de brand steken. Nadat het vuur gedoofd was, ging hij achter de jongen aan. Op de Van Broeckhovenlaan kon hij hem staande houden en overdragen aan de politie. De jongen is voor alternatieve strafafhandeling verwezen naar Buro Halt.