Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 29-10-2002 Persbericht district Den Bosch

BEDREIGING, `s-Hertogenbosch

Een 20-jarige inwoonster van `s-Hertogenbosch heeft aangifte gedaan van bedreiging met een mes op de Eerste Haren in haar woonplaats. De verdachte, een 65-jarige Bosschenaar, is door de politie aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.

RIJDEN ONDER INVLOED, `s-Hertogenbosch

De politie hield maandagavond op de Rompertsebaan te `s-Hertogenbosch een 40-jarige inwoner van Waalwijk aan. De politie kwam na een melding van een aanrijding tussen twee personenauto`s op de kruising Rompertsebaan en Sint Teunislaan in `s-Hertogenbosch ter plaatse. Een 63-jarige inwoonster van `s-Hertogenbosch zou even daarvoor een aanrijding hebben gehad met de automobilist uit Waalwijk. De inwoner van Waalwijk ontkende gereden te hebben, echter meerdere getuigen wezen hem aan als bestuurder. Na onderzoek bleek de Waalwijker te veel gedronken te hebben. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van 6 uur.

VERDACHTEN AANGEHOUDEN, Rosmalen

De politie heeft dinsdagochtend twee Bosschenaren (18 en 19 jaar oud) aangehouden. De mannen worden er van verdacht eind september ingebroken te hebben in een verenigingsgebouw aan de Vincent van Goghlaan te Rosmalen. Uit het gebouw werden destijds onder andere geluidsapparatuur en een TV ontvreemd. Mede aan de hand van getuigenverklaringen, konden beide mannen aangehouden worden. Ze zijn voor verder onderzoek ingesloten.

VERKEERSONGEVAL LETSEL, `s-Hertogenbosch

Een 69-jarige snorfietser uit `s-Hertogenbosch is maandagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Simon Stevinweg in zijn woonplaats. Een 31-jarige inwoner van Heesch zag de Bosschenaar over het hoofd toen hij de rotonde opreed. Daarop botste het slachtoffer tegen de auto van de inwoner van Heesch. Na onderzoek in het ziekenhuis, bleek het slachtoffer een aantal ribben gebroken te hebben.

DIEFSTAL AUTO, `s-Hertogenbosch

Onbekenden hebben maandagmiddag vanaf de Zilverpark in `s-Hertogenbosch een auto weggenomen. Het betrof een zwarte Volkswagen Golf met kenteken 74-JG-LF. De eigenaar van de auto, een 31-jarige Bosschenaar, zag nog net een onbekende man in zijn auto stappen, maar kon de daders niet meer achterhalen.