Gemeente Alphen aan den Rijn


Verhuisberichten 2

Bereikbaarheid gemeente tijdens verhuizing
Vanwege de verhuizing naar het nieuwe stadhuis is een aantal afdelingen gesloten of beperkt geopend. In het algemeen geldt dat op donderdag 21 november de verhuisdozen worden ingepakt en op maandag 25 november weer uitgepakt. De gemeenteambtenaren zijn op die dagen wel telefonisch bereikbaar, maar we vragen uw begrip indien de bereikbaarheid of dienstverlening toch nog niet helemaal optimaal is. Vrijdag 22 november en zaterdag 23 november zijn het stadskantoor en het nieuwe stadhuis gesloten.

Afdeling Burgerzaken

De afdeling Burgerzaken is gesloten op vrijdag 22 november, zaterdag 23 november en maandag 25 november. Op woensdag 20 november en donderdag 21 november is Burgerzaken geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. Om u in de verhuisweek ook 's avonds van dienst te kunnen zijn, is de afdeling Burgerzaken geopend op woensdagavond 20 november van 18.30 - 20.00 uur.

Afdeling Sociale zaken

De afdeling Sociale zaken is gesloten voor normale dienstverlening op donderdag 21 november, vrijdag 22 november en maandag 25 november. Alleen voor noodgevallen is op het oude kantoor van Sociale zaken op donderdag 21 november een beperkte vorm van dienstverlening beschikbaar van 9.00 uur tot 11.00 uur. Op vrijdag 22 november kan er géén kasbetaling worden opgehaald bij de afdeling Burgerzaken. Dat moet u doen op donderdag 21 november tussen 9.00 uur en 12.00 uur. Het telefonisch spreekuur, dagelijks van 09.00-10.00 uur via het telefoonnummer 0800-2300577, blijft normaal gehandhaafd.

Vanaf dinsdag 26 november kunt u zich in het nieuwe stadhuis bij de ontvangstbalie melden voor de afdeling Sociale zaken.

Locatie Langeroode

De ambtenaren op de locatie Langeroode verhuizen niet en zijn tijdens de verhuisperiode normaal bereikbaar.

Service Centrum Alphen
In het nieuwe stadhuis is een centrale ontvangstbalie gerealiseerd. Het informatiecentrum en de receptie van het oude stadskantoor zijn hierin samengevoegd voor een optimale dienstverlening. In de wachtruimte wordt een verlicht informatiescherm opgehangen, zodat u precies kunt zien waar u moet zijn. De dames van het Service Centrum Alphen (SCA) ontvangen u graag als hun gast. Zij kunnen u informatie geven en direct naar de juiste afdeling doorverwijzen.

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 29 oktober 2002 laatste wijziging