Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 29-10-2002 2e politiebericht dinsdag 29 oktober 2002

`Politieberichten

Eindhoven: Diefstal tas
Dinsdagmiddag rond 12.20 uur is van een 67-jarige fietster uit Eindhoven haar tas gestolen. Zij fietste op het Winkelcentrum Woensel richting Genovevalaan. Een onbekende man fietste de vrouw voorbij, sneed haar af en vervolgde snel zijn weg richting Rooseveltlaan. De vrouw moest remmen om niet te vallen en stapte af. Zij zag toen dat haar tas uit de fietstas was verdwenen. In de tas zat een portemonnee met pasjes en 55 euros.

Veldhoven: Diefstal uit een woning
Maandag tussen 10.00 en 22.30 uur zijn uit een woning op de Run sieraden gestolen. Het is niet duidelijk hoe men de woning binnenkwam.

Geldrop: Snelheidscontrole
Dinsdag is tussen 10.30 en 12.30 uur een snelheidscontrole gehouden op de Laan Der Vier Heemskinderen. 15 automobilisten reden sneller dan 50 km/u. Zij kregen een proces-ver-baal. De hoogst gemeten snelheid was 70 km/u.

Gemert-Bakel: Aanrijding met gewonde
Dinsdagmorgen rond 10.20 uur raakte bij een aanrijding op de rotonde Vondellaan Willem de Haasstraat een 14-jarige fietster uit Boekel gewond. Zij fietste, komende uit de richting Boekel, de rotonde op richting Handel. Zij kreeg daar niet de vrije doorgang van een 35-jarige automobiliste uit Eindhoven, die komende uit de richting Boekel rechtsaf richting Eindhoven reed. Een aanrijding was het gevolg. Het meisje klaagde over een pijnlijke bovenbeen.

Asten: Inbraak in een woning
Tussen maandagavond 22.15 en dinsdagmorgen 7.00 uur is ingebroken in een woning op de Vlinkert. Een toegangsdeur van de woning is opengebroken. Uit de berging van de woning is een doos waspoeder, een kratje bier en een jas met daarin persoonsbescheiden gestolen.

Best: Diefstal bromfiets
Maandagavond tussen 18.00 en 19.00 uur is vanaf de Akkerwinde een afgesloten blauwe bromfiets, Puch Maxi gestolen. De bromfiets was daar tegen een woning geplaatst.

Bladel: Bromfietscontrole
Dinsdagmorgen is op het Helleneind een bromfietscontrole gehouden. 5 bromfietsers kregen een proces-verbaal voor een te hoog vermogen.

De Rips: Snelheidscontrole
Dinsdag tussen 8.40 en 11.40 uur is op de Stippelberg een snelheidscontrole gehouden. 831 voertuigen zijn gecontroleerd. 104 daarvan reden sneller dan 80 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 127 km/u.

Handel: Diefstal auto
Tussen maandagavond 21.45 en dinsdagmorgen 5.15 uur is vanaf de Haveltweg een groene personenauto, Alfa Romeo 33 1.7 IE, kenteken DN-GV-50, gestolen.