Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

STEENBERGEN: dinsdag 29 oktober 2002

Verkeerscontrole

Dinsdag 29 oktober tussen 11.00 en 14.00 uur werd door de politie van Steenbergen gecontroleerd op naleving van de verkeersregels op de Zeelandweg Oost en de Molenweg te Steenbergen. De navolgende overtredingen werden geconstateerd:

5 x geen gordel dragen


1 x geen geldige APK


1 x niet verzekerde bromfiets


1 x geen bromfietscertificaat


1 x niet handsfree bellen


1 x rijden zonder helm op bromfiets

Alle bestuurders kregen een transaktie danwel proces-verbaal.

Diefstal uit autos

Maandag werden tussen 09.30 uur en 18.35 uur een zonnebril en mobiele telefoon gestolen uit een auto die geparkeerd stond op de carpoolplaats aan de Watertorenweg te Steenbergen. Het slot van het bestuurdersportier was verwijderd.

Eveneens werd ingebroken in een personenauto die stond geparkeerd op de Wisselkom te Steenbergen. De rechterportierruit werd vernield. Uit deze auto werd een zwartkleurige tas gestolen.

Deze tas met inhoud werd later door een passant teruggevonden en aan het politiebureau bezorgd.. De tas lijkt op een laptoptas, de politie sluit niet uit dat de dief ten onrechte van mening was dat zich een laptop(computer) in de tas bevond.

Op de Leurschans te Steenbergen werd in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken in een op de oprit naast een woning staande personenauto. In dit geval werd een fototoestel uit de auto gestolen.

Bron: Manon Ostendorf