Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

ROOSENDAAL: dinsdag 29 oktober 2002

Woninginbraak

Gisteren ontdekte een voormalige bewoner van de Telefoonstraat dat in zijn vorige, nog niet helemaal ontruimde, woning was ingebroken. Dit moet gebeurd zijn op enig moment tussen zaterdagmiddag en maandagmiddag. De deur is met fors geweld opengedrukt. Verder werd een keukenruit vernield.

Vanuit de nog in de woning aanwezige diepvries werd etenswaar weggenomen. Verder vermist de voormalige bewoner nog meerder pakjes sigaretten.

Uitgebrande caravan

Maandagnacht is in Heerle op een camping aan de Gareelweg een caravan geheel uitgebrand. Het gelukte de brandweer niet om de caravan te redden. Aan een andere caravan ontstond lichte schade.

Geflipte druggebruiker

Op de Burgemeester Schneiderlaan werd maandagmiddag een 33-jarige Belgische bestuurder aangehouden. Hij had zijn auto geparkeerd en was geheel naakt op het gras gaan liggen. Al snel bleek dat hij zowel alchohol gedronken had als drugs gebruikt had, hetgeen klaarblijkelijk een foute uitwerking bleek te hebben. De bestuurder werd aangehouden en uiteindelijk verhoord en heengezonden.

Inbraak bedrijf

Maandag werd aangifte gedaan van inbraak die zondagmiddag heeft plaatsgevonden bij een electronicabedrijf aan de Ettenseweg. Een nooddeur werd vernield, waarna enkele digitale cameras en een PC werden weggenomen.

Bron: Manon Ostendorf