STICHTING HOUT EN MEUBEL

SH&M opent golfgreen op Hout 2002

Woerden, 2 oktober 2002

SH&M opent golfgreen op Hout 2002

Van 29 oktober tot en met 2 november is Stichting Hout & Meubel (SH&M) vertegenwoordigd op de vakbeurs Hout 2002 in Ahoy te Rotterdam. SH&M legt in een bijzondere standpresentatie de link tussen topsport en het trainen van personeel. De bezoeker ondervindt die overeenkomsten tijdens een korte instructie op de golfgreen van SH&M. Hier zal blijken dat een goede houding, de juiste motivatie en een deskundige trainer bepalen hoe het balletje rolt.

Scoren met kwaliteit
Een bedrijf runnen in de hout- en meubelbranche is topsport, meent SH&M. De ondernemer moet elke dag opnieuw presteren om de concurrentie voor te blijven. Goed getraind personeel is daarbij een onmisbare schakel. Daarom presenteert SH&M onder het motto 'Scoren met kwaliteit'tevens de nieuwe Kwaliteitsmeter voor leerbedrijven. Met dit hulpmiddel brengt een bedrijf zelf zijn leer- en werkomgeving in beeld. Zo kan het opleidingsklimaat in een bedrijf adequaat worden verbeterd en bijgestuurd. De adviseurs van SH&M geven uitgebreide informatie over de Kwaliteitsmeter en opleidingsplannen.

Een bezoek aan de SH&M -stand op Hout 2002 is zeker de moeite waard. En niet in de laatste plaats voor het winnen van een golfclinic bij een van de mooiste banen in Nederland. SH&M is te vinden op standnummer 1350 in de Scheldehal.

Einde persbericht

Noot voor de redactie/