Ingezonden persbericht

Drogisterij.Net bereikt mijlpaal met 25.000e order

Verkoop via internet groot succes

STELLENDAM, 20021029 -- Drogisterij.Net, gevestigd in Stellendam, toont aan dat internet de toekomst heeft. Afgelopen week mochten ze maar liefst de 25.000e order noteren. Een mijlpaal om even bij stil te staan.

Het begon allemaal in het najaar van 1999. De gebroeders Wim en Jaap Santifort staken de koppen bij elkaar .Wim is drogist en Jaap was werkzaam in de ICT: een goede basis om een internetwinkel te beginnen. De naam van de winkel "Drogisterij.Net" is gelijk aan de domeinnaam "www. drogisterij.net" waarmee de winkel te vinden is op internet. Nu 3 jaar later blijkt de verkoop van drogisterijartikelen een uitstekend idee: Drogisterij.Net is een florerend bedrijf en de 25.000e order is een feit.

Drogisterij.Net heeft in maar liefst 45 landen klanten. Dit zijn over het algemeen Europese emigranten of Nederlanders die voor een bepaalde periode werkzaam zijn in het buitenland. Deze groep klanten bestellen vaak producten die in het buitenland niet of nauwelijks te koop zijn. Nederlanders bestellen bijvoorbeeld vanuit Japan babyluiers. Japanse baby's zijn kleiner dan Europese en daardoor zijn er in Japan geen groot formaat luiers te koop.

Een andere reden om via internet te winkelen is het kopen van zgn. "schaamteproducten" zoals condooms, zwangerschapstesten of afslankmiddelen. De klanten winkelen anoniem: alle bestellingen worden in een neutrale verpakking thuisbezorgd. Ook is het winkelen via internet een uitkomst voor mensen die om wat voor reden dan ook gebonden zijn aan huis. Zij kunnen zelfstandig boodschappen doen en hoeven dus hulp te vragen aan anderen.

Om op een originele manier een ver weg wonend familielid of vrienden te verrassen maken ook veel mensen gebruik van de cadeauservice. Drogisterij.Net pakt het cadeau feestelijk in en bezorgd het bij het opgegeven adres.

Voor de prijs hoeven ze het niet te laten want vaste klanten krijgen 10% korting.

Met al deze klanten is de toekomst van deze succesvolle internetdrogist gewaarborgd. Zij gaan voor de volgende 25.000 orders! Nieuwsgierig hoe winkelen via internet gaat? Neem eens een kijkje op www.drogisterij.net De winkel is altijd open!



Ingezonden persbericht