Ingezonden persbericht


From: "Martin Melinga - FashionUnited.nl" <Martin@factts.com> To: "FashionUnited" <FashionUnited@modeportaal.nl> Subject: PERSBERICHT: Winkeliers vervullen hun vacatures via De CarriereBank voor de Mode @ FashionUnited.nl Date: Thu, 31 Oct 2002 09:26:07 +0100
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative;
boundary="----=_NextPart_000_030A_01C280BF.8D4AE5C0" X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6600 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6600 PERSBERICHT

"Winkeliers weten eindelijk hun vacatures op te vullen. Doordat in andere sectoren de werkgelegenheid afneemt, lijdt de detailhandel minder onder de krapte op de arbeidsmarkt...." (bron: de Volkskrant 29-10-2002)

Amersfoort, 31 oktober 2002

Winkeliers vervullen hun vacatures via De CarriereBank voor de Mode @ FashionUnited.nl

De CarriereBank voor de Mode is compleet. Deze week is de sectie "Winkelbanen in de Mode" online gegaan. De CarriereBank voor de Mode is de enige carrieresite in het bedrijfsleven die gericht is op één specifieke branche, de modebranche. Werknemers en werkgevers in de modebranche kunnen dus op één overzichtelijke carrieresite terecht. Binnen de Winkelbanen in de Mode sectie wordt deelgenomen door diverse gerenomeerde grootwinkelbedrijven, filiaalbedrijven en individuele mode ondernemers. Brancheorganisaties zoals Modint en Branche Bureau Mode ondersteunen de CarriereBank voor de Mode. Voor de StageBank voor de Mode werkt FashionUnited.nl samen met de diverse scholen gericht op mode onderwijs.

De CarriereBank voor de Mode bestaat vanaf heden uit drie onderdelen:


- Midden- Hoger Kader in de Mode @ FashionUnited.nl (± 200 vacatures)
- WinkelBanen in de Mode @ FashionUnited.nl (± 300 vacatures)
- StageBank voor de Mode @ FashionUnited.nl (± 40 stages)
Over de CarriereBank voor de Mode
Vanwege het succes van De CarriereBank voor de Mode met de midden- en hoger kaderfuncties werden nieuwe onderdelen toegevoegd om zo meer duidelijkheid te creëren voor zowel werkgevers als werknemers. Op 2 oktober jl. ging de StageBank voor de Mode online, de sectie Winkelbanen in de Mode ging op 30 oktober 2002 live.

Over FashionUnited.nl
FashionUnited.nl is het Europese platform voor de mode. Al ruim vier jaar functioneert FashionUnited.nl, als digitaal medium voor de modebranche. Twee jaar geleden werd als extra service een vacaturebank toegevoegd aan deze site welke anno 2002 is uitgegroeid tot de huidige complete CarriereBank voor de Mode.

Einde Persbericht

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht