Erasmus Universiteit Rotterdam

31 oktober 2002

Gastlezing dr. Christos N. Kritikos

Op donderdag 31 oktober 2002 houdt dr. Christos N. Kritikos een lezing aan de Erasmus Universiteit Rotterdam tijdens de Graduation Ceremony (Class of 2002) van de MSc-Course in Maritime Economics & Logistics. De gastspreker is president-directeur van Ceres Terminals Inc in Amsterdam. Zijn lezing gaat over The Dutch Gateway (Port Policy and the Importance of Dutch Ports in European Trade).

Maritime Economics & Logistics (MEL) is een internationale Master of Science (MSc.) studie van twaalf maanden, gericht op het opleiden voor topfunctionarissen in de maritieme en logistieke sectoren. De opleiding in een gezamenlijk initiatief van de Faculteiten der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de EUR. In november dit jaar wordt het startschot gegeven voor de derde jaargang van het MSc-programma.

De studenten zijn afkomst uit alle windstreken. Op 31 oktober 2002 neemt de tweede lichting hun diploma in ontvangst. Het internationale karakter wordt onderstreept door de aanwezigheid bij de diploma-uitreiking van vertegenwoordigers van verschillende buitenlandse ambassades.

Noot voor de pers:
Buluitreiking Maritime Economics & Logistics, 31 oktober 2002 Plaats, Woudestein, Aula
Tijd: 14.00-16.15 uur
Info: Center for Martime Economics & Logistics, tel. (010) 408 1443 e-mail: info@maritimeeconomics.com
zie ook: www.maritimeeconomics.com