Unit 4 NV

Unit 4 Agresso tekent een activa-transactie met Momentum Software AB in Zweden inzake "Property Management"-software. Twee nieuwe orders zijn inmiddels getekend.

Sliedrecht, 4 november 2002

Het Zweedse dochterbedrijf Agresso AB heeft een overeenkomst getekend met Momentum Software AB in Zweden om de licentierechten, inclusief onderhoudscontracten te verkrijgen op het nieuw ontwikkelde "Property Management"-softwaresysteem (PM).

Traditioneel richt Agresso Zweden zich met Agresso Business World (ABW) op de publieke sector en de PSA-markt. Binnen deze verticale markten is de "Property Management"- functionaliteit essentieel. Vandaag de dag gebruiken ongeveer 55 Momentum-klanten "Property Management"-software, waaronder grote klanten zoals: Jones Lang Lasalle, Rodamco, Drott, Tornet en de coöperatieve associatie HSB. Vóór de deal gebruikten ongeveer 60 Agresso AB-klanten "Property Management"-functionaliteit.

Agresso AB ziet met deze activa-transactie grote mogelijkheden om meer klanten binnen te halen en ziet mogelijkheden op het gebied van cross-selling en besparingen op R&D-kosten. Met deze transactie komen 31 goed opgeleide medewerkers, voor het merendeel consultants, mee die direct inzetbaar zijn.

De transactie wordt volledig uit eigen middelen gefinancierd. De activiteiten dragen direct bij tot de winst van Agresso AB.
Inmiddels heeft Agresso AB twee nieuwe Property Management-orders weten binnen te halen met een totale licentiewaarde van euro 500.000,-.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Unit 4 Agresso N.V.
Chris Ouwinga CEO of Edwin van Leeuwen CFO
Tel.: +31 (0)184 444444
Fax: +31 (0)184 444463
E-mail: Edwin.van.Leeuwen@Unit 4Agresso.com

Unit 4 Agresso is een internationale ontwikkelaar en distributeur van secure e-business oplossingen met een duidelijke focus op Professional Services (PSA), de publieke sector en groothandel & logistiek. Unit 4 Agresso NV, met hoofdkantoor in Nederland is genoteerd aan de Nederlandse aandelenbeurs. De organisatie biedt haar diensten aan via werkmaatschappijen en distributeurs in Nederland, Noorwegen, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Duitsland, Italië, Spanje, België, IJsland, Canada en de Verenigde Staten.