Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

4-11-02

Schotse puppy krijgt tijdelijk onderdak

ZEVENBERGSCHEN HOEK: In Zevenbergschen Hoek is zondagmiddag bij een woning aan de Vang een Schotse collie van ongeveer 4 maanden oud aan komen lopen. De hond wordt aan het adres opgevangen tot het baasje of bazinnetje zich meldt. De eigenaar van de hond kan contact opnemen met de politie.

Oude bekenden met elkaar op de vuist

WILLEMSTAD: In de nacht van zondag op maandag ontstond kort na middernacht in Willemstad een ruzie tussen drie mannen, die oude bekenden van elkaar zijn. Tot op heden heeft de politie nog niet geheel in kaart kunnen brengen wat de reden van de vechtpartij was, maar dat het handgemeen mede plaatsvond onder invloed van de nodige alcoholische versnaperingen, is wel duidelijk. Bij de vechtpartij werden over en weer de nodige vuistslagen uitgedeeld, waarbij in ieder geval een 47-jarige man uit Willemstad letsel heeft opgelopen. De politie onderzoekt de zaak.

Dakloze aangehouden wegens belediging

BREDA: Een 33-jarige Roemeen zonder vaste woon- of verblijfplaats is tijdens de koopzondag in het centrum van Breda aangehouden in verband met belediging. Hij is er door de politie, ook al eerder voorafgaand aan zijn aanhouding afgelopen zondag, op aangesproken dat hij zonder vergunning de Belgische daklozenkrant verkoopt. Tijdens zijn aanhouding beledigde de man de politiemensen en verzette hij zich hevig tegen zijn aanhouding. Hij is overgebracht naar het politiebureau en is in de loop van dezelfde avond in vrijheid gesteld, met een dagvaarding op zak.

Man mishandeld

BREDA: Een 33-jarige man uit Breda werd zondagmiddag omstreeks 16.15 uur op de Markendaalseweg mishandeld door twee vermoedelijk Marokkaanse jongens. De jongens hadden hem met de fiets, waarop zij zaten, bijna aangereden en de man sprak hen daar op aan. Toen hij daarna doorliep, schopte een van hen hem in zijn rug. Het slachtoffer kwam hierbij ten val waarbij zijn arm uit de kom schoot en hij zijn hand bezeerde.
De politie heeft de zaak in onderzoek. Van de daders ontbreekt tot nu toe elk spoor.

Jongeman mishandeld

BREDA: Een 16-jarige jongen uit Breda is zondagmiddag omstreeks 15.30 uur in het Valkenberg mishandeld door een vijftal jongeren. Het slachtoffer is hierbij in het gelaat geschopt en liep een dik gezicht op. De jongeman is overgebracht naar het ziekenhuis en heeft later aangifte gedaan. De zaak wordt nader onderzocht. Reden voor de mishandeling kon het slachtoffer niet geven.

Inbraak in vrachtauto

ETTEN-LEUR: Aan de Munnikenheiweg te Etten-Leur werd op zondag 3 november 2002 ingebroken in een vrachtauto, merk: Scania. Uit de cabine van de vrachtauto werd een radio-cassetterecorder ontvreemd. De luidsprekers waren gedemonteerd, maar niet meegenomen. Verder waren twee knipperlichten vernield en de bedrading van de accu losgeknipt.

Bron: R.v.Kuik