FENIT

START van de maand 'Bijna vijf jaar verder: Kahuna Group groeit door!'

10-10-2002 FENIT organiseert speciaal voor de deelnemers van START-IT een netwerkbijeenkomst. De nadruk van deze middag ligt op het informeel samen zijn en elkaar leren kennen. Om die laatste functie meer kracht bij te zetten, worden starters gevraagd `hun verhaal' te doen.

FENIT nodigt u van harte uit voor de eerste 'START van de maand' op woensdag 6 november 2002 van 16.30 - 18.30 uur. De titel van deze bijeenkomst is "Bijna vijf jaar verder: Kahuna Group groeit door!". Kahuna-directeur Rhett Oudkerk Pool vertelt over de verschillende keuzes die het bedrijf heeft moeten maken vanaf de oprichting 4,5 jaar geleden. Over de successen en tegenvallers, de tegenvallende economie en geplande groei.

Kahuna Group heeft in april 2002 ICT Company Award gewonnen en verscheen in september 2002 op de 8e plaats in de Technology Fast 50-lijst. Kahuna is FENIT-starter sinds november 1999.

Programma
16.30 uur Inloop en ontvangst
16.45 uur Inleiding door Rhett Oudkerk Pool, Kahuna Group "Bijna vijf jaar verder: Kahuna Group groeit door!" 17.30 uur Vragen en discussie
17.45 uur Afsluiting en toelichting door Trudy de Witte, FENIT "START-IT netwerkbijeenkomst: wat is de bedoeling en wie volgt?" 17.55 uur Naborrelen

Aanmelden
Deelname aan de 'START van de maand' is gratis en vindt plaats bij FENIT, Pompmolenlaan 10a, Woerden. Een routebeschrijving vindt u hier op de website onder CONTACT.
U kunt zich aanmelden tot donderdag 31 oktober a.s. door middel van het sturen van een e-mail naar FENIT, Trudy de Witte, e-mail: trudy.de.witte@fenit.nl. Meldt u even met hoeveel mensen u komt en de namen van deze personen?

copyright FENIT 2002

Ga terug