Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 6-11-2002
1e persbericht van woensdag 6 november 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Automobiliste onder invloed
Op de Boutenslaan is dinsdag om 23.50 uur een 47-jarige Eindhovense vrouw betrapt op het rijden onder invloed. Zij reed in haar auto over de Boutenslaan. De vrouw blies 0,6 promille. Zij kreeg een boete van 190,=.

Eindhoven: Roodlichtcontrole
Woensdagmorgen tussen 7.30 en 8.15 uur is op de kruising Noord Brabantlaan Hurksestraat een roodlichtcontrole gehouden. Negen verkeersdeelnemers kregen een bekeuring omdat ze door rood reden.

Eindhoven: Auto weg
Vanaf de Heerbaan is in de nacht van dinsdag op woensdag een witte Hyundai met het kenteken VS-RJ-75 gesloten.

Helmond: Auto gestolen
Dinsdagavond is vanaf de Nierslaan een Opel Safira met het kenteken 05-DJ-JL gestolen. De auto is zilverkleurig.

Helmond: Onder invloed
Op de A270 (Eindhoven - Helmond) is dinsdag om 22.00 uur een 38-jarige Helmondse automobilist aangehouden. Hij reed slingerend over de weg en bleek gedronken te hebben. De man blies ruim 1,75 promille. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Zijn rijbewijs moest hij inleveren.

Helmond: Man aangehouden na mishandeling
Op de Adonislaan is woensdag om 0.20 uur een 33-jarige man uit Helmond aangehouden. De man ligt in scheiding met zijn 29-jarige vrouw. Deze vrouw kwam dinsdagavond enkele spullen ophalen. De 33-jarige man werd kwaad en gaf haar op een gegeven moment een kopstoot in het gezicht. De man werd aangehouden en de vrouw moest behandeld worden in het ziekenhuis. Ze had een wond in het gezicht en haar neus was gebroken. De man is de cel ingegaan voor verder onderzoek.

Budel: Gereedschap gestolen uit schuur
Dinsdag tussen 18.30 en 19.30 uur is gereedschap weggenomen uit een schuur bij een woning aan de Burgemeester van Houtstraat. De schuurdeur was niet afgesloten. De bewoner mist vier slijptollen, twee boormachines, een schuurmachine en een decoupeerzaag.

Waalre: Sieraden en auto weg bij inbraak
Dinsdagavond is ingebroken in een woning aan de Molengragte. Om binnen te komen is een ruit ingeslagen. Uit de woning verdwenen enkele sieraden en de autosleutels. Met die sleutels werd de auto, een grijze Audi TT cabriolet met het kenteken 42-JG-SP, meegenomen.