Gemeente Apeldoorn

Kruising Stationsstraat Deventerstraat in nacht 6/7 november afgesloten

In de nacht van woensdag op donderdag (6 en 7 november) sluit de gemeente de stadsverwarming aan op de leidingen van de Stationsstraat. Gedurende deze werkzaamheden is de kruising Stationsstraat Deventerstraat afgesloten voor alle verkeer. De parkeergarage blijft wel toegankelijk. Uitrijden van de parkeergarage gaat via de Kerklaan (gedeeltelijk tweerichtingsverkeer), Houven van de Oordtlaan naar de Regentesselaan.

Vanaf maandagavond 11 november 21.00 uur tot vrijdagochtend 15 november 07.00 uur werkt de gemeente aan de kruising Stationsstraat Deventerstraat. Gedurende deze tijd is de kruising voor al het verkeer afgesloten. De parkeergarage Marktplein blijft bereikbaar, zowel via de Kerklaan als de Deventerstraat. Voor het doorgaande verkeer is een omleiding over de Ring aangegeven. De Paslaan, Parkeergarage 'Marktplein', bedrijven en aanwonenden zijn vanaf de Kerklaan en/of de Deventerstraat bereikbaar. De route staat met borden aangegeven.

Overige werkzaamheden en planning:

* Het plaatsen van een boombunker op het Marktplein ter hoogte van de Rabobank, eind deze week zijn de werkzaamheden hiervan afgerond.

* In fase 4 wordt aan de trottoirbanden gewerkt en straatwerk aangebracht. Deze werkzaamheden duren nog zeker de hele maand november. De asfaltering staat gepland voor 14 en 15 november.
* In week 46 plaatst de gemeente straatmeubilair zoals fietsklemmen en prullenbakken. Deze werkzaamheden duren tot eind van die week.
* In week 47 worden er busperrons aangelegd voor het postkantoor.
Naar verwachting zijn alle werkzaamheden aan de Stationsstraat 20 december afgerond.

© 1996-2002 - Gemeente Apeldoorn - Disclaimer