Gemeente Haarlemmermeer


* Publicaties Bestemmingsplannen


* ... Wet op de Ruimtelijke Ordening

Inspraak voorontwerp-bestemmingsplan "Hoofddorp Graan voor Visch Zuidwest"

Ter voorbereiding op de procedure om te komen tot vaststelling van het bestemmingsplan, zal inspraak worden gevoerd op het voorontwerp-bestemmingsplan "Hoofddorp Graan voor Visch Zuidwest".

Het voorontwerp-bestemmingsplan geeft een planologische regeling van de gronden, globaal begrensd door de Van Heuven Goedhartlaan, de Hoofdvaart Westzijde, het nieuwe bedrijventerrein De President en het bestaande bedrijventerrein Graan voor Visch Zuid. Het plan behelst het bestemmen van de bestaande situatie met regelingen ten aanzien van bebouwing en gebruik van gronden.

Het voorontwerp-bestemmingsplan kan vanaf 18 november 2002 gedurende vier weken worden ingezien bij het informatiecentrum in de centrale hal van het raadhuis, Raadhuisplein 1 te Hoofddorp, op werkdagen van 09.30 uur tot 12.30 uur. Het raadhuis is bovendien geopend op dinsdag van 17.00 uur tot 20.00 uur; mocht u dan een nadere toelichting willen, dan dient vooraf een telefonische afspraak te worden gemaakt met mevrouw A. de Jong (tel: 023 - 56 76
084) of de heer M. Klaver (tel: 023 - 56 76 165).
Op donderdag 28 november 2002 wordt vanaf 19.30 uur een inspraak-avond gehouden over het voorontwerp-bestemmingsplan in het raadhuis, Raadhuisplein 1 te Hoofddorp.

Gedurende genoemde termijn kan een ieder zijn/haar inspraakreactie indienen bij de dienst Ruimte, Wonen en Economie, postbus 147, 2130 AC in Hoofddorp.
Na de inspraakperiode zal een verslag gemaakt worden van de inspraakreacties. Deze reacties worden betrokken bij de besluitvorming over het ontwerp-bestemmingsplan, waarna de bestemmingsplanprocedure wordt ingezet.

Hoofddorp, 15 november 2002

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen