Gemeente Zwolle

Datum uitgave: 05-11-2002
Onderwerp: Verkeer en vervoer

Van woensdag 6 november tot en met vrijdag 22 november voert de gemeente Zwolle wegwerkzaamheden uit aan de Meppelerstraat. Onvoorziene omstandigheden, zoals het weer, kunnen een wijziging in de planning noodzakelijk maken.

De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van nieuwe asfaltlagen en het opnieuw bestraten van parkeerplaatsen. De werkzaamheden vinden plaats in twee fases. Meppelerstraatweg fase I
Van woensdag 6 tot en met vrijdag 8 november krijgt de Meppelerstraatweg een nieuwe asfaltlaag. Het gaat om de weggedeeltes:
·vanaf de Jupiterstraat tot aan de Hogenkampsweg;
·rotonde op het kruispunt Bankastraat / Hogenkampsweg / Meppelerstraatweg;
·tussen de Bankastraat en de Jupiterstraat.

Gevolgen voor het verkeer richting centrum
Tijdens de werkzaamheden is de Meppelerstraatweg afgesloten voor verkeer.
·Het verkeer vanaf de Oude Meppelerstraatweg wordt omgeleid via de Ceintuurbaan - Zwartewaterallee - Rijnlaan.
·Het verkeer vanaf de Ceintuurbaan wordt omgeleid via de Zwartewaterallee - Rijnlaan - Hogenkampsweg.
·Het verkeer vanaf de A28 / afslag Zwolle Noord wordt omgeleid via de Ceintuurbaan - Zuidbroeklaan - Wipstrikkerallee - Vechtstraat - Bisschop Willebrandlaan.
Meppelerstraatweg fase II
Van dinsdag 12 november tot en met vrijdag 22 november wordt het gedeelte van de Meppelerstraatweg en de Thomas à Kempisstraat geasfalteerd. Het betreft het om de weggedeeltes die liggen tussen de rotonde op het kruispunt Bankastraat / Hogenkampsweg en de Vechtstraat. In deze periode worden ook de parkeerplaatsen die langs deze weggedeeltes liggen opnieuw bestraat.

Gevolgen voor het verkeer richting centrum
Tijdens de werkzaamheden is de Meppelerstraatweg afgesloten voor verkeer. Het verkeer vanaf de Meppelerstraatweg wordt omgeleid via de Hogenkampsweg - Van Wevelinkhovenstraat.

Bron: Communicatie Datum van 05-11-2002 tot 22-11-2002