HELP MEDICAL

Introductie van een nieuwe uitvinding: de Neckstretcher

Persinformatieintroductie van een nieuwe uitvinding:

De Neckstretcher(r), een andere manier om hoofdpijn en nekklachten te bestrijden.

De meest voortkomende hoofdpijn wordt veroorzaakt door spierspanningen in de nek.
Deze spanningshoofdpijnen, alsmede stijve of vastzittende nekspieren, zijn klachten die nu ook bestreden kunnen worden zonder hulp van geneesmiddelen.

10 minuten per dag liggen op de Neckstretcher: een nieuwe oplossing voor spanningshoofdpijnen en nekklachten.

De Neckstretcher is een rekbankje, dat zo is ontworpen dat de specifieke vorm het hoofd en de nekwervels in zijn juiste richting brengt en drukpuntmassage geeft op de punten (acupressuur) onder bij de schedel. Het gewicht van het hoofd geeft een lichte tractie op de nekwervels terwijl de kunststof rollers een masserend effect geven. De Neckstretcher is door Neil Summers ontwikkeld. Neil Summers is o.a. de uitvinder van de Backstretchers(r) en Rolastretcher(r) en won met zijn stretchers 'The Best New Health & Medical Product ' In Nederland hebben diverse artsen en therapeuten waaronder fysiotherapeut Mark van Straten onderzoek verricht met deze stretchers. Uit dit onderzoek bleek dat 4 van de 5 patiënten baat hebben bij het gebruik van de stretchers! Resultaten van deze onderzoeken zijn beschikbaar. De Neckstretcher wordt op de markt gebracht door Help Medical, het bedrijf dat tevens de succesvolle Backstretcher in 1995 en de Rolastretcher onlangs op de markt heeft gebracht. Met de Back- en Rolastretcher is de afgelopen 5 jaren continu onderzoek gedaan en inmiddels zijn ca. 5.000 therapeuten in Nederland bekend met de stretchers.

Indien u interesse hebt in meer informatie over de Neckstretcher, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op nummer 035 53 811 88 of faxen naar nummer 035 53 154 77.
Ook is het mogelijk om op:
http://www.backstretcher.com/foto.html foto's te downlaoden. In de verwachting dat u aanleiding ziet om uw lezers te attenderen op de introductie en de eigenschappen van de Neckstretcher, verblijven wij, met de meeste hoogachting,

J.M. Govers R.S. Neeter, arts
Directeur Medisch adviseur


06 nov 02 13:58