Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 6 november 2002

Winkeldiefstal
TILBURG - Gistermiddag om halftwee hebben agenten in een winkel aan de Heuvelstraat een 49-jarige Tilburger aangehouden. Hij werd in een winkel betrapt bij de diefstal van twee dekbedovertrekken en kaarten ter waarde van bijna 153 euro.

18 bekeuringen bij verkeerscontrole TILBURG - Agenten van het politieteam Wilhelminapark hebben gisteravond tussen zeven uur en halftien een algemene verkeerscontrole gehouden aan de Hoefstraat. Hierbij controleerden zij 70 voertuigen en 5 bromfietsen. Bij de gecontroleerde voertuigen gingen er 15 bestuurders op de bon. De meeste voor het niet dragen van de autogordel. Verder vielen er verbalen voor het voeren van onjuiste verlichting. Bij de bromfietsers gingen er 3 op de bon voor het rijden zonder helm.

Winkel overvallen
TILBURG - Gistermiddag rond tien voor zes werd aan de Korvelseweg een winkel overvallen. De overvaller kwam de winkel binnen, liep meteen door naar de toonbank en bedreigde het personeel met een vuurwapen. Nadat het personeel onder bedreiging van dit wapen op de grond moet gaan liggen haalt de overvaller eerst geld uit de kassa en vervolgens moet de kluis onder bedreiging worden geopend. Ook daar haalt de overvaller geld uit en vertrekt via de voordeur. Bij de overval maakte hij een nog onbekende hoeveelheid geld buit en zijn er door de overvaller ook telefoonkaarten en postzegels buitgemaakt.

Vuurwerk
HILVARENBEEK - Aan de Roovertsedijk werden gisteravond rond zes uur drie jongens uit Diessen betrapt bij het afsteken van vuurwerk (strijkers) die ze in het Belgische Poppel hadden gekocht. Via het Buro HALT zal voor het drietal naar een passende straf worden gezocht.

Motorrijder komt ten val TILBURG - Vanmorgen rond vijf voor zes schoof aan de Eilenbergstraat door natte bladeren een motorrijder onderuit. Hij schoof met de motor onder een auto die langs de weg geparkeerd stond. De motorrijder werd naar het TweeStedenziekenhuis gebracht. Daar bleek dat hij bij het ongeval schouderletsel had opgelopen.

Bron: Carel Bouman