Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 6-11-2002
Persberichten woensdagmiddag 6 november 2002 Ernest Zinsmeyer 06 22662875

Twee gewonden bij aanrijding
DALEN Woensdagochtend rond 11.00 uur ontstond bij wegwerkzaamheden op de N34 een kop-staart aanrijding waarbij twee vrouwen uit Coevorden, 25 en 20 jaar, gewond zijn geraakt. De eerstgenoemde botste met haar auto achter op een stilstaande vrachtauto, bestuurd door een 37-jarige man uit Westerhoven. Beide vrouwen zijn voor controle naar het Scheperziekenhuis gebracht, met onbekend letsel.

Aanhanger met cementmolen gestolen
WESTERBORK Dinsdagavond of nacht is vanaf een afgesloten terrein aan de Groeneweg een aanhanger met daarop een cementmolen gestolen. Om erbij te komen is het toegangshek opengebroken. De aanhanger is een autoambulance; de cementmolen is oranje van kleur.

Winkeldief aangehouden
COEVORDEN Woensdagochtend tegen 10.30 uur is een 48-jarige man uit Coevorden aangehouden, nadat hij een brood had gestolen. Dat gebeurde in een supermarkt in de Spoorhavenstraat. De man kreeg een snelrechtdagvaarding.

Inbraak winkel
VRIES Dinsdagavond of nacht is ingebroken in een winkel in de Brink. Daarbij is met grof geweld een kluis opengebroken, waaruit onder meer cadeaubonnen en geld is weggenomen. De 58-jarige eigenaar deed aangifte.